Haber Xiaomi Mi Note 2 hakkında bilgiler geliyor...

Çinin gittikce büyüyen ve son dönemde dünya genelinde adından sıkca söz ettirmeyi başaran Xiaomi firmasından yeni bir model geliyor. 2015 senesinin başında sunulan Mi Note ve Mİ Note Pro modellerinin halefi olarak gelecek Mi Note 2 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Model hakkında gelen bilgiler üst seviyye donanım özelliklerinden haber veriyor.
Weibo üzerinden sızıntı veren @Kjuma tarafından bu yeni akıllı telefonun render görselleri ortaya çıkartıldı. Baktığımızda yeni akıllı telefonun oldukça ince çerçeve ve yüksek ekran/gövde oranı ile geldiğini söyleyebiliriz.
Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon iddialara göre 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Qualcomm’un yeni nesil 64-bit dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak olan cihaz 4GB sistem belleği ile sunulacak.
32GB ve 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak olan akıllı telefon 23MP arka kamera içerecek ve görsele baktığımızda dual kamera yer aldığını görmekteyiz, ayrıca ön kamerası da 12MP çözünürlükte gelecek. Ayrıca Qualcomm’un hızlı şarj teknolojisini de içereceği belirtiliyor.
Bu yeni akıllı telefonun büyük ihtimalle en erken 2016 başlarında duyurulacağını söyleyebiliriz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
uzun süre sonra haber yapayım dedim benden önce saygı değer hocam paylaştı haber için teşekkürler.

daha mi5 gelmedi durun daha ne mi note yenilemesi daha piyasaya sürüleli(tantılılmasını kastetmiyorum) 6ay olmadı eğer xiaomi bunu yaparsa stratejik bir hata olur ama mi5 için snapdragon820 nin hazırlanmasını bekledikleri aşikar.

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun süre sonra haber yapayım dedim benden önce saygı değer hocam paylaştı haber için teşekkürler.

daha mi5 gelmedi durun daha ne mi note yenilemesi daha piyasaya sürüleli(tantılılmasını kastetmiyorum) 6ay olmadı eğer xiaomi bunu yaparsa stratejik bir hata olur ama mi5 için snapdragon820 nin hazırlanmasını bekledikleri aşikar.
Hocam kusura bakmayın sizin işinize mani olmak diyildi amacım. Demin okudum ve paylaşayım dedim.
Aslında bence pek inandırıcı diğil. Xiaomi firması bu yıl sonuna kadar mutlaka Snapdragon 820-li Mi 5 modelini duyurmalı.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Hocam kusura bakmayın sizin işinize mani olmak diyildi amacım. Demin okudum ve paylaşayım dedim.
Aslında bence pek inandırıcı diğil. Xiaomi firması bu yıl sonuna kadar mutlaka Snapdragon 820-li Mi 5 modelini duyurmalı.
yok hocam estağfurullah tabikide paylaşacaksınız öyle şey mi olur asıl paylaşmazsanız darılırım haber bölümüne yeni haber düşmüyor diye.bence de zaten mi4 ile mi5 arası 1yıllık döngü doldu mi5 i bence en kısa sürede piyasaya sürmek istiyorlar ama burda qualcomm a muhtaçlar s820 konusunda çünkü hala qualcomm s820 yi final versiyonuna getiremedi o yüzden xiaomi de beklmede zaten s820 yi ilk kullanan firmalardan olacağı xiaomi nin etrafta dolanıyor zaten.

Farti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
One Plus 5
Konular
1
Adamlar Tr gelmedikten sonra cıva gibi sağda solda getirmek için bir yollar karaborsalara başvurma durumuna düşüyoruz. Hiç heyecan yaratmıyor desem yeridir.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Bugun ciksin yarin alirim biradeeeeer ;;)

Üst Alt