Haber Xiaomi Mi Note 2 Bomba Gibi Geliyor

Xiaomi'nin önümüzdeki ay duyurması beklenen yeni amiral gemisi Mi Note 2 güçlü donanım ve uygun fiyatı bir arada sunacak.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çinli teknoloji devinin önümüzdeki günlerde tüketicilerle buluşturacağı yeni telefonu Mi Note 2 olacak.

Mi Note 2 tasarım noktasında selefinden (Mi Note) pek de farklı olmayacak. Ancak donanım tarafında ciddi manada bir yükseltmenin söz konusu olduğunu görüyoruz. Hatta Mi Note 2, Mi 5’ten daha gelişmiş özelliklere sahip olacak.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Note 2 modelinde 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana yer verilecek. 4GB ve 6GB RAM olmak üzere iki farklı model şeklinde karşımıza çıkacak Mi Note 2’nin işlemci biriminde Snapdragon 821 yer alacak. Snapdragon 821’in Snapdragon 820’ye göre daha yüksek frekans hızlarına ulaşacağını söyleyebiliriz.
Mi Note 2 için iddia edilen bir diğer gelişme ise çift kamera özelliği. Xiaomi’nin bu yıl çift kamera düzeneğine sahip bir telefon üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyor zaten.

Metal kasa ve cam arka yüzey şeklinde bir kasanın yer alacağı bildirilen Mi Note 2, Xiaomi’nin diğer ürünlerinde olduğu gibi uygun fiyatlı olacak. Telefon güçlü donanımına rağmen 2499 yuan (380 dolar) gibi bir fiyattan raflarda olması bekleniyor.

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Global satışı olursa ve bataryada yüksek kapasiteli olursa on numara cihaz olur.

seroxim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
RedMi Note 3
Konular
7
Sonraki telefonum olmaya aday resmen 2017 de fiyat uygun seviyelerde olursa gecis yapilir redmi note 3 pro dan

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Mi5 den multi band desteği bekliyordum o olmadı dedim mi note 2 yı bekliyeyim bari , bunda da olmazsa xiaomi maceram bitti.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
meizu mx5
Konular
1
Mi5 den multi band desteği bekliyordum o olmadı dedim mi note 2 yı bekliyeyim bari , bunda da olmazsa xiaomi maceram bitti.

Multi Band desteği'nin artısı o kadar çokmu? ve Nasıl anlarız multi band'ı

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Multi Band desteği'nin artısı o kadar çokmu? ve Nasıl anlarız multi band'ı
Hocam tabiikide çok ülkemizde hala gsm şebekeleri gelişmekte yeni bantlardan yeni teknolojiler verilmekte ama xiaomi hala ltede verdiği 4-5 band 3g de verdiği 2-3 bantla devam ediyor. Suanki sistemde sadece 1800 ve 2600 u destekliyorki 2600 sayılı istasyonda varken her istasyonda olan LTE 800 bandına desteği yok.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bugüne kadar Türk Telekom ile Turkcell'de sorun yaşayan hiç kimseyi görmedim. Sorun yaşayanların hepsi Vodafone kullanıcıları.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

nabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
meizu mx5
Konular
1
  • Hocam tabiikide çok ülkemizde hala gsm şebekeleri gelişmekte yeni bantlardan yeni teknolojiler verilmekte ama xiaomi hala ltede verdiği 4-5 band 3g de verdiği 2-3 bantla devam ediyor. Suanki sistemde sadece 1800 ve 2600 u destekliyorki 2600 sayılı istasyonda varken her istasyonda olan LTE 800 bandına desteği yok.

Bir yanlışınız olmasın, aşağıda belirtilen özelliklerinde LTE var görünüyor. Ve kullanan arkadaşlar (Türkcell) hızında şikayetçi değiller.

. 4G İndirme
    • 4G Karşıya Yükleme 100 Mbps
    • 4G Teknolojisi
    • 4G Özellikleri

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6

• Bir yanlışınız olmasın, aşağıda belirtilen özelliklerinde LTE var görünüyor. Ve kullanan arkadaşlar (Türkcell) hızında şikayetçi değiller.

. 4G İndirme
    • 4G Karşıya Yükleme 100 Mbps
    • 4G Teknolojisi
    • 4G Özellikleri
Ben LTE yok diye birşey soyledigimi sanmıyorum ben bütün bandlara destek vermiyor dedim.

nabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
meizu mx5
Konular
1
Ben LTE yok diye birşey soyledigimi sanmıyorum ben bütün bandlara destek vermiyor dedim.

Bende onu söylüyorum, en yüksek bandta yayın yaptıktan sonra sorun yok ki.

Üst Alt