Haber Xiaomi Mi Note 2 Bomba Gibi Geliyor

Xiaomi'nin önümüzdeki ay duyurması beklenen yeni amiral gemisi Mi Note 2 güçlü donanım ve uygun fiyatı bir arada sunacak.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çinli teknoloji devinin önümüzdeki günlerde tüketicilerle buluşturacağı yeni telefonu Mi Note 2 olacak.

Mi Note 2 tasarım noktasında selefinden (Mi Note) pek de farklı olmayacak. Ancak donanım tarafında ciddi manada bir yükseltmenin söz konusu olduğunu görüyoruz. Hatta Mi Note 2, Mi 5’ten daha gelişmiş özelliklere sahip olacak.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Note 2 modelinde 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana yer verilecek. 4GB ve 6GB RAM olmak üzere iki farklı model şeklinde karşımıza çıkacak Mi Note 2’nin işlemci biriminde Snapdragon 821 yer alacak. Snapdragon 821’in Snapdragon 820’ye göre daha yüksek frekans hızlarına ulaşacağını söyleyebiliriz.
Mi Note 2 için iddia edilen bir diğer gelişme ise çift kamera özelliği. Xiaomi’nin bu yıl çift kamera düzeneğine sahip bir telefon üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyor zaten.

Metal kasa ve cam arka yüzey şeklinde bir kasanın yer alacağı bildirilen Mi Note 2, Xiaomi’nin diğer ürünlerinde olduğu gibi uygun fiyatlı olacak. Telefon güçlü donanımına rağmen 2499 yuan (380 dolar) gibi bir fiyattan raflarda olması bekleniyor.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Bende onu söylüyorum, en yüksek bandta yayın yaptıktan sonra sorun yok ki.
Bant yükseldikçe kapsama alani duser hiz artar önüne gelen engellere daha fazla takılır mesela 2600 bandı 2-3 sokak arkada sinyali kayıp olur. tamam yüksek bant iyidir ama neden daha fazla destek vermiyor cokmu zor işlemciye 3-5 dolar fazladan vermek.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
meizu mx5
Konular
1
Bazı modellerde sadece Vodafon sıkıntı veriyormuş diye duydum ama dediğiniz gibi düşük bant ta olsa fena olmaz tabiki.

nabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
meizu mx5
Konular
1
Sonraki telefonum olmaya aday resmen 2017 de fiyat uygun seviyelerde olursa gecis yapilir redmi note 3 pro dan

Seninle aynı fikirdeyim Note 2 alınacak telefon ama fiyat oturduktan sonra yani 2017'de. Ayrıca Redmi note 3 Pro ' dan memnunmusun? Hangi sürümü kullanıyorsun acaba . Kolay Gelsin

Üst Alt