Yardım Xiaomi Mi Note 10 Hoparlör Basslari Gitti

Ahmet1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Note10
Konular
2
Merhaba arkadaşlar dün gece çok ilginc bir problemle karşılaştım mi note 10 cihazimda müzik dinlerken bir anda seste bir bozukluk farkettim hemen ekolayzer ayarlarına baktım ve ekolayzeri kapattıktan sonra ses düzeldi ancak ne zaman ekolayzer açarsam ses tekrar bozuluyordu sonra dikkat ettim ki telefonun basslari yok çalışmıyor ses eskisi kadar iyi değil bassli bir muzik açınca basli yerlerde ses gelmiyor.yani hoparlör çalışıyor ama basslar yok sadece.Bunuda yine ekolayzir ayarlarindaki bass kısmının de aktif oldugunu görünce anladim format attim ama düzelmedi sizcede problem donanımsal mi donanimsalsa nerede yaptırmami tavsiye edersiniz. Not:Cihaz yurt dışından alınma garantisi yok malesef.

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Arkadaşlar guzel bir haberle size geri dönüş yapıyorum. MIUI 11.0.17.0 Kararli güncellemesi ile birlikte sorun çözüldü boyle bir sorunu olan varsa bu güncellemeyi yapmasını tavsiye ediyorum.
Dediğim gibi benimde güncelleme geldikten sonra düzeldi diye tahmin ediyorum. Sorunun çözülmesine sevindim

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Global kararlı 11.0.9 ile düzeldi benim

Oyla:

Ahmet1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Note10
Konular
2
Dediğim gibi benimde güncelleme geldikten sonra düzeldi diye tahmin ediyorum. Sorunun çözülmesine sevindim

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Arkadaşlar guzel bir haberle size geri dönüş yapıyorum. MIUI 11.0.17.0 Kararli güncellemesi ile birlikte sorun çözüldü boyle bir sorunu olan varsa bu güncellemeyi yapmasını tavsiye ediyorum.
Merhaba ben cihazı 1 hafta önce aldım ve Spotify da ekolayzer açtığım zaman her ses modunda ses boğuluyor. Sürüm MIUI 10.3.4 su anda. MIUI 11de sorun devam ediyor mu yoksa kesin olarak çözüldü mü? İade etmeyi bile düşündüm cidden bu sorun yüzünden. Telefonum Xiaomi mi 9 lite.

Oyla:

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Mui 11 de öyle bişey yok. Ama bizim cihazlar note 10. Mi 9 lite da nasıl bilmiyorum. Güncellemeni tavsiye ederim telefonu

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Mui 11 de öyle bişey yok. Ama bizim cihazlar note 10. Mi 9 lite da nasıl bilmiyorum. Güncellemeni tavsiye ederim telefonu

MIUI 11 de Batarya çok hızlı tukendigini duyuyorum ve okuyorum. O yüzden pek güncellemek istemiyorum. Ekolayzer çok önemli değil ben telefonda sorun olduğunu zannettigim için korktum. MIUI 11 guncellendiginde sorun kalkiyorsa sıkıntı yok :) teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt