Sağolun hocamCustom romlar özelleştirilmiş romlardır hocam. Telefonun bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Faturalı olarak satılan bir üründe bootloader kilidi kapalı olacağı için Custom rom ile gelmez.
Rica ederim hocam, bu arada bende Mi note 3 kullanan birisi olarak cihazı tavsiye ederim.S
Sağolun hocam
note 3 global stabil sürüme 9.2.2.0 ile yüz tarama geri geldi şuan kullanıyorum hocamCustom romlarda var hocam,resmi global romlarda yok diye biliyorum...
Hocam global sürümlü olanını nerden bulabilirim? Cevaplarsanız sevinirimnote 3 global stabil sürüme 9.2.2.0 ile yüz tarama geri geldi şuan kullanıyorum hocam
Telefonunuz mi note 3 mü? Yoksa çin romu mu kullanıyorsunuz? Henüz güncelleme gelmedi.note 3 global stabil sürüme 9.2.2.0 ile yüz tarama geri geldi şuan kullanıyorum hocam
ben telefonu aldığımda bu sürümle geldi bilemiyorumHocam global sürümlü olanını nerden bulabilirim? Cevaplarsanız sevinirim
dostum açıkca yazdım cihaz mi note 3 global stable sürüm 9.2.2.0 kullanıyorumTelefonunuz mi note 3 mü? Yoksa çin romu mu kullanıyorsunuz? Henüz güncelleme gelmedi.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi tarafından henüz yayınlanmadığı icin sordum. Halihazırda herkeste 9.1.4 bulunuyor.ben telefonu aldığımda bu sürümle geldi bilemiyorum
dostum açıkca yazdım cihaz mi note 3 global stable sürüm 9.2.2.0 kullanıyorum
Telefonunuz mi note 3 mü? Yoksa çin romu mu kullanıyorsunuz? Henüz güncelleme gelmedi.
Kod adına bakarsanız sizde çin sürümü yüklü görünüyor. Belirttiğiniz gibi son sürüm. Hatam varsa xiaomi.eu romu büyük ihtimalle. Telefonu nereden aldınız?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir