Yardım XİAOMİ MI MIX - Mİ NOTE 2

retchop

Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
peki fiyatlar ucuzlarmı arkadaşlar mi note 2 çok hoşuma gitti fiyat ne kadar olur sizce
Telefonların piyasaya ilk çıktığı zamanlar pek ucuzlama olmaz.Üretici firmanın belirlediği fiyatlara Çin'deki satıcılar da kendi karlarını koyuyor. Mi note 2'nin 64 gb versiyonunun çıkış fiyatı 1270 TL civarı. Buna bi 100 TL civarı satıcı kar ekler fiyat 1400 olur. Türkiye'ye getirip satanlar bunun üzerine kendi karlarını ekleyince en düşük versiyon 1650'den başlar, koyulan kara göre fiyat artar.

mali555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
iphone
Konular
1
arkadaşlar mi5pro seramik olanı n11 hepsiburadada satılmıyor..sadece mi5 satılıyor.. mi mix istiyorum arkadaşlar burda tedairk arkaşlarsan rica edicem ne zaman ne şekilde olur bu iş

devselocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
MOTO Z
Meslek
(BORÇLU) memur
Konular
4
Mİ MİX KUTU AÇILIM VİDEOSU (
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
)
Mİ NOT 2 KUTU AÇILIM VİDEOSU (
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mİ MİX ANTUTU TESTİ
Mİ NOTE 2 ANTUTU TESTİ
Kıytırık 2 tane hiçbir anlamı olmayan, saçma sapan test için link vermenin bir manası yok. Bu testler sizin için önemli görünüyorsa, alt tarafı 2 tane ekran görüntüsünü buraya siz de koyabilirsiniz. Böyle şeyler için link vermeyiniz lütfen.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

devselocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
MOTO Z
Meslek
(BORÇLU) memur
Konular
4
ben tek çe antutu puanlarını yazdım yani telefonun gücünü kast edmiş tim siz anlamsız buluyorsanız link i tıklamayın anlamsızsa özelden mesaj yazın kaldırayım rahatsız olduğunuzdan kaldırdım haberiniz olsun

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17
ARKDAŞLAR BEN BU Mİ MİX E BAYILDIM BUNDAN İSTİYORUM YA.. BİR İPHONE KULLANICISI OLARAK BU TELEFONU KİM GETİREBİLİYOR..BANA ULAŞABİLİR Mİ ACANA BİR DE İTHALAT FİRMA GARANTİLİ OLAN HEPSBURDA N11 Mİ5PRO BİLE GETİREMEDİLER..BUNU HİÇ GETİREMEZLER SINRILI SAYIDA ÜRETİM OLACAKMIŞ...

arkadaşlar mi5pro seramik olanı n11 hepsiburadada satılmıyor..sadece mi5 satılıyor.. mi mix istiyorum arkadaşlar burda tedairk arkaşlarsan rica edicem ne zaman ne şekilde olur bu iş

Mi mix istiyosunuz iyi guzel hatta bende istiyorum ama turkiyeye dolayli yollardan getirenler war ama bu telefonun fiyati cok yuksek olarak geliyor ben arastirdim 4/128 versiyon u 2800 e 6/256 lik versiyon ise 3300 e flan denk geliyor taaki turkiyeye getirenlerin ekleyecekleri kar payi haric.... Artik kaca satilirsa.. ama bunun icin cok erken biraz daha zaman gecmesi gerek (fiyatin dusmesi icin)

JohnA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can AKAR
Cihazım
mi note 2
Konular
7
Mi note 2 için biraz fiyat araştırması yaptım bildiğim siteler üzerinden;
Gördüğüm en uygun fiyat 488 dolar (flossmall, indirim kodu ile) (4/64 GB)(stokta olduğunu söylüyorlar)
11.11 indirimleri nedeniyle daha uyguna gelen başka site var mı bilemiyorum
aliexpresste 11.11 indirimi ile 490 dolar civarına kargo hariç düşüyor gördüğüm kadarıyla.
(11.11 indirimleri kapsamında yakalayabilirseniz yarı fiyatına hediye çekleri de var gördüğüm kadarıyla aliexpresste (tabi yakalayabilirseniz))
tabi ki bu fiyatlarla alabilmek için yurtdışı bağlantınız, tanıdığınız vs olması lazım.

Bence de kısa sürede fiyatlar düşmeyecektir. Bir darbe de doların artması ile gelince fiyatlar "şu anda alınmaz" kategorisine doğru çıkmıştır.

Ben yurtdışından benim için getirebilecek bir akrabam, arkadaşım olmadığı için yurt içinde atan arkadaşları bekleyeceğim sanırım. En erken Ocak ayının sonunu hedefliyorum.
Bu arada tam mi5s plus alacakken başka nedenlerle de birleşince mi note 2 ye kaydı gönlüm o zamana kadar bakalım neler olacak :)

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ben tek çe antutu puanlarını yazdım yani telefonun gücünü kast edmiş tim siz anlamsız buluyorsanız link i tıklamayın anlamsızsa özelden mesaj yazın kaldırayım rahatsız olduğunuzdan kaldırdım haberiniz olsun
Eğer antutu puanlarını yazsaydınız zaten müdahale etme zorunluluğu duymazdım. Eğer ekran görüntülerini koysaydınız yine müdahale etmezdim ki yukarda bunu açıkça yazdığımı sanıyorum.
Puanlarını yazmıştım diyorsunuz ama ben puan falan görmedim. Siz ne yapmıştınız hatırlıyor musunuz? Altlarına link verilmiş MiMix antutu testi ve mi note 2 antutu testi diye 7 kelimeden oluşan bir mesaj.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Zahmet etmeseydiniz, zaten ben linkleri kaldırmıştım. Geriye kalan anlamsız mesajı sanırım kimse sizin hakkınızda yanlış düşünmesin diye silmek zorunda kaldınız. :D

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mali555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
iphone
Konular
1
Mi mix istiyosunuz iyi guzel hatta bende istiyorum ama turkiyeye dolayli yollardan getirenler war ama bu telefonun fiyati cok yuksek olarak geliyor ben arastirdim 4/128 versiyon u 2800 e 6/256 lik versiyon ise 3300 e flan denk geliyor taaki turkiyeye getirenlerin ekleyecekleri kar payi haric.... Artik kaca satilirsa.. ama bunun icin cok erken biraz daha zaman gecmesi gerek (fiyatin dusmesi icin)
inşaalllah ya böyle bilinmeyen ilginç telefonalrı seviyorum.. evet fiyatlar pahalı eğer sende daha uyguna biulabilrsen özelden numaramı yazıyorum bana ulaşabilir misin?

devselocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
MOTO Z
Meslek
(BORÇLU) memur
Konular
4
arkadaşlar yanlış buldunuz yazılarımı özelden mesaj atın düzelteyim yok formda yazıp saçma işte ben kaldırdım gibi şeyler yazmaya bile gerek yok formda yazacağına özelden at kardeşim ben sana bir şeymi dedim formun kurallarını tam olarak bilmiyorum yazıp rencide ede ceğine özelden yaz

Üst Alt