- Adım
- Erkan
- Cihazım
- Samsung s4
- Konular
- 4
Xiaomi mi mix 6/256 modelinden almayı düşünüyorum.Telefonu şu an kullananların düşünceleri neler, öneriyor musunuz?
Hocam 1 dakika bile düşünme hemen al.Keşke şu mi mix 5.9 inç felan olsaydı. Çıldırıyorum mi mix alamadığım için, şeytan diyor al , ama boyutları, ergonomisi korkutuyor beni, fiyatı da istediğim seviyelere geldi, ön ödemeli almamak için zor tutuyorum kendimi.
Yok arkadaş, telefon kullanacağım diye bu kadar eziyet çekemem ben. Yeri geliyor kızım çizgi film izlemek için elimden alıyor, yeri geliyor konuşması için başkasına veriyorsun, yeri geliyor sen dikkatsiz kullanıyorsun vs... ömür törpüsü olur bu mi mix. İyi ki acele edip almamışım. Telefona hala aşığım ama bu kadar narin olması ve parça sıkıntısı + fiyat pahalılığı sıkıntı.
Tabi herkesin farklı fikirleri olması gayet doğal fakat ben çok memnunum ve severek kullanıyorum.zaten telefonun kılıfsız kullanılması tüm cihazlar için sakıncalı..cihaz her halukarda zarar görecektir.bu mi mix için özel bir durum değil ama mix hasar olarak daha fazla etkilecektir buda doğal.
Kendim için konuşursam ben zaten cihazları çok dikkatli ve kılıflı olarak kullanıyorum.tabi ne kadar dikkatli kullansanızda olmadık anda cihazı düşürebiliyorsunuz işte o anda kılıfın ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz.mix i kılıflı olarak kullanmaktayım çokta kaba bir görüntü yaratmadı.kılıfsız kullanmak neredeyse imnkansız heran elinizden kayacakmış hissi vermekte.ama kılıfsız görünümün mükemmel olduğunu belirtmek isterim..
Sonuç olarak mix tam benim isteklerimi karşılayan bir cihaz.tasarım olsun ekran büyüklüğü olsun tam istediğim gibi.eleştirilecek hiçmi bir açığı yok diyecek olursak tek bir eksiği var bana göre oda kamerası.bu cihaza o lens olmamış.süper bir cihaz üretmişsin en azından 1.8f lens koysaydınız demekten de kendimi alamıyorum..
Benim mix hakkındaki değerlendirmem bundan ibaret..almayı düşünen arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum.fiyatı makul seviyelere indi.alınacak tam zamandır.sevgiler..