Soru Xiaomi mi mix almayı düşünüyorum

erkan190538

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Samsung s4
Konular
4
Xiaomi mi mix 6/256 modelinden almayı düşünüyorum.Telefonu şu an kullananların düşünceleri neler, öneriyor musunuz?

molenbeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
izzet
Cihazım
Mi Mix
Konular
0
Koruma olmasina ragmen arka seramik 2 yerden çatladi ve on camdan iki köşe çatladi. Cok narin kullanmak gerekiyor.
Ama su ana kadar en iyi telefon bence halen yerini koruyor.

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MSTSGTL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix
Konular
5
merhaba ben mi mix alalı 3 ay falan oldu ve iphone 7 plusu satarak aldım dusun cok memnunum cok klas bi telefon ama tek kotu yani kamerası iphone dan mi mixe geçince tek sorun kamerası :( ama baska yonde olarak mukemmel bir cihaz hızı sarjı donmaması manyak birsey bence almalısın eger ki resim foto cekinmeyi sevmiyorsan seviyorsan eger sinir olursun hele ki selfie sınır bozucu kamera hem altta hemde kotu cekiyor :D

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Ahizesiz olmasıda karşı tarafın sesinin robotik ve net olmayan bir şekilde yansımasıda rahatsız edebilir. Ayrıca 200 gr üzerinde ağırlığa sahip olmasıda insanı uzun süreli konuşmalarda bilek ağrıtabiliyor. Büyüklüğü ve taşınma sıkıntısıda rahat kullanımı engelliyor. Mi note 2 aldım çok memnunum. Görsellik ve karizma olacaksa son nokta tabiki. :)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Keşke şu mi mix 5.9 inç felan olsaydı. Çıldırıyorum mi mix alamadığım için, şeytan diyor al , ama boyutları, ergonomisi korkutuyor beni, fiyatı da istediğim seviyelere geldi, ön ödemeli almamak için zor tutuyorum kendimi.

Oyla:

metehan_bera

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muammer
Konular
2
merhaba;
günde beş altı saat telefonla konuşan biri için karşı tarafa ses gitmesinde ve gelmesinde bir boğukluk var mı?

Oyla:

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Huawei mate 9 dan mi mix e geçiş yapalı 3 gün olmasına rağmen şimdiye kadar kullandığım telefonların en iyisi. Arayüz Adet uçuyor. Ekran desen müthiş.mate 9 dan sonra kamera vasat gelsede umurumda değil. Cihaz tek kelimeyle mükemmel.

MI MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Keşke şu mi mix 5.9 inç felan olsaydı. Çıldırıyorum mi mix alamadığım için, şeytan diyor al , ama boyutları, ergonomisi korkutuyor beni, fiyatı da istediğim seviyelere geldi, ön ödemeli almamak için zor tutuyorum kendimi.
Hocam 1 dakika bile düşünme hemen al.

MI MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Yok arkadaş, telefon kullanacağım diye bu kadar eziyet çekemem ben. Yeri geliyor kızım çizgi film izlemek için elimden alıyor, yeri geliyor konuşması için başkasına veriyorsun, yeri geliyor sen dikkatsiz kullanıyorsun vs... ömür törpüsü olur bu mi mix. İyi ki acele edip almamışım. Telefona hala aşığım ama bu kadar narin olması ve parça sıkıntısı + fiyat pahalılığı sıkıntı.

Merhaba. Katılıyorum. Köpeğim var ve gezdirirken genelde şort, eşofman giyiyorum. Cepsiz şort eşofman ile imkansız.

kılıf varken düştü neyse zarar gelmedi. Kılıfsız kullanılacak cihaz değil, gerçekten sürekli aklımızın bir yanı telefonda.

"Kaptan! solda iyi mi?"

modundayım.

Gerçe sattım mi mix'i.

kemera kötü. Berbat demeyeceim ama çok ufak ensi olan bir kamera bu devasa boyuttaki cihaz için saçmalık. Buna kocaman bir kamera konulabilirdi.

Oyla:

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Tabi herkesin farklı fikirleri olması gayet doğal fakat ben çok memnunum ve severek kullanıyorum.zaten telefonun kılıfsız kullanılması tüm cihazlar için sakıncalı..cihaz her halukarda zarar görecektir.bu mi mix için özel bir durum değil ama mix hasar olarak daha fazla etkilecektir buda doğal.

Kendim için konuşursam ben zaten cihazları çok dikkatli ve kılıflı olarak kullanıyorum.tabi ne kadar dikkatli kullansanızda olmadık anda cihazı düşürebiliyorsunuz işte o anda kılıfın ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz.mix i kılıflı olarak kullanmaktayım çokta kaba bir görüntü yaratmadı.kılıfsız kullanmak neredeyse imnkansız heran elinizden kayacakmış hissi vermekte.ama kılıfsız görünümün mükemmel olduğunu belirtmek isterim..

Sonuç olarak mix tam benim isteklerimi karşılayan bir cihaz.tasarım olsun ekran büyüklüğü olsun tam istediğim gibi.eleştirilecek hiçmi bir açığı yok diyecek olursak tek bir eksiği var bana göre oda kamerası.bu cihaza o lens olmamış.süper bir cihaz üretmişsin en azından 1.8f lens koysaydınız demekten de kendimi alamıyorum..

Benim mix hakkındaki değerlendirmem bundan ibaret..almayı düşünen arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum.fiyatı makul seviyelere indi.alınacak tam zamandır.sevgiler..

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Tabi herkesin farklı fikirleri olması gayet doğal fakat ben çok memnunum ve severek kullanıyorum.zaten telefonun kılıfsız kullanılması tüm cihazlar için sakıncalı..cihaz her halukarda zarar görecektir.bu mi mix için özel bir durum değil ama mix hasar olarak daha fazla etkilecektir buda doğal.

Kendim için konuşursam ben zaten cihazları çok dikkatli ve kılıflı olarak kullanıyorum.tabi ne kadar dikkatli kullansanızda olmadık anda cihazı düşürebiliyorsunuz işte o anda kılıfın ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz.mix i kılıflı olarak kullanmaktayım çokta kaba bir görüntü yaratmadı.kılıfsız kullanmak neredeyse imnkansız heran elinizden kayacakmış hissi vermekte.ama kılıfsız görünümün mükemmel olduğunu belirtmek isterim..

Sonuç olarak mix tam benim isteklerimi karşılayan bir cihaz.tasarım olsun ekran büyüklüğü olsun tam istediğim gibi.eleştirilecek hiçmi bir açığı yok diyecek olursak tek bir eksiği var bana göre oda kamerası.bu cihaza o lens olmamış.süper bir cihaz üretmişsin en azından 1.8f lens koysaydınız demekten de kendimi alamıyorum..

Benim mix hakkındaki değerlendirmem bundan ibaret..almayı düşünen arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum.fiyatı makul seviyelere indi.alınacak tam zamandır.sevgiler..

Hocam m, mix in kamerası redmi note 4 e göre nasıl ? daha mı kötü ?

Oyla:
Üst Alt