Haber Xiaomi Mi MIX 4’ün 16 GB RAM’le Geleceğini Gösteren Bir Ekran Görüntüsü Ortaya Çıktı

Son dönemlerin en formda akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi serisi cihazının 16 GB RAM'le geleceğini gösteren bir ekran görüntüsü ortaya çıktı. Ekran görüntüsünde 'Xiaomi Beast I' adıyla görüntülenen cihazın, Mi MIX 4 ailesine ait olduğu düşünülüyor.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, her yıl onlarca akıllı telefon çıkarıyor ancak bu akıllı telefonlardan yalnızca Mi ve Mi MIX serisine ait olanlar amiral gemisi modelleri oluyor. Bu noktada şirket, Mi serisine ait 2020 model amiral gemilerini zaten şubat ayında tanıtmıştı. Şimdiyse sırada Mi MIX serisine ait amiral gemisi modelleri bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Redmi Genel Müdürü Liu Weibing, yakında tanıtılacak Redmi K30 Pro’nun Xiaomi Mi 10 serisinden 'daha iyi özellikler sunmayacağını' doğrulamıştı. Bu da Çinli şirketin bir sonraki amiral gemisi ailesinin Mi MIX 4 serisi olacağı anlamına geliyor. Yakın zamanda Çin’in sosyal medya sitelerinden Weibo’da Mi MIX 4 üzerinden yapılan bir paylaşımın da bu iddiaları güçlendirdiğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi MIX 4 olduğu düşünülen gizemli bir telefon, 16 GB RAM’le Geekbench’te ortaya çıktı:

Uzun süredir sessizliğini koruyan Mi MIX serisinin en yeni üyesi hâlâ daha piyasaya sürülmemiş olsa da telefona dair her geçen gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Bu noktada son olarak Snapdragon 865+ yongasıyla Geekbench 5.1.1’de ortaya çıkan akıllı telefon, tek çekirdek testlerinden 922, çoklu çekirdek testlerindense 3.320 puan almayı başarmıştı.

Şimdiyse gizemli bir Xiaomi akıllı telefon, ‘Xiaomi Beast I’ adıyla bir başka Geekbench listelemesinde görüntülendi. Mi MIX 4 ailesine ait olduğu düşünülen bu cihazın en dikkat çeken yanıysa 16 GB RAM’e sahip olması oldu.

Geekbench’te ortaya çıkan yeni akıllı telefonun, gerçekten Mi MIX 4 ailesine ait olup olmadığını şimdilik bilmiyoruz. Bu iddiaların doğru olup olmadığını ancak ilerleyen günlerde, şirketten resmi bir açıklama yapıldığında anlayabileceğiz. Bu süreçte yaşanan tüm gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak:. Webtekno

Ekli dosyalar

• 88f46d416994ac6d1829a65f269cfe42a5d2cc4a (1).jpeg
    88f46d416994ac6d1829a65f269cfe42a5d2cc4a (1).jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 50

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Mobil oyun sektörü de aşırı para getirmeye başladı hocam gerçekten. Girişimlere baya bir açık da orası da yavaş yavaş büyük yapımcıların tekeline girmeye başladı :(
Ben olsam Araplara yatırım yaparım.
1)Hile sektörü
2)Sezonluk Skin(RP msl.)
3)Araplara özel Avrupa sunucusu
Yapımcılar gidiyor Ortadoğu Serverı açıyor hala Avrupa Serverında oynuyorlar, bi de 500 pingle ışınlanmaları yok mu haha--

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
Mobil oyun sektörü de aşırı para getirmeye başladı hocam gerçekten. Girişimlere baya bir açık da orası da yavaş yavaş büyük yapımcıların tekeline girmeye başladı :(
Aynen oyle hocam. Ama tekelleştikcede cilki cikmaya basladi ve ozellikle android oyun dunyasinin online ve mutliplayer segmentte yönelmesi ve buna istinaden artik eskisi gibi senaryolu konsol tarzi oyun cikmamasi cok üzücü olmaya basladi. Farkettiysen android de adam gibi senaryolu yeni cikan oyun hemen hemen hic yok gibi. Firmalarin hepsi birbiriyle yarisa girdi multiplayer oyun yapacaz diye.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Aynen oyle hocam. Ama tekelleştikcede cilki cikmaya basladi ve ozellikle android oyun dunyasinin online ve mutliplayer segmentte yönelmesi ve buna istinaden artik eskisi gibi senaryolu konsol tarzi oyun cikmamasi cok üzücü olmaya basladi. Farkettiysen android de adam gibi senaryolu yeni cikan oyun hemen hemen hic yok gibi. Firmalarin hepsi birbiriyle yarisa girdi multiplayer oyun yapacaz diye.
Hocam o biraz da okuyucu kitlesiyle alakalı ya. İnsanlar arkadaşları ile birlikte oynayacakları bir şeyler arıyor sürekli. Telefon başında kimse oturayım da hikayeli oyun oynayayım demiyor ki ben de mesela hikayeli oyun seven bir insanım gözlemlediğim kadarıyla insanlar öyle hocam

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam o biraz da okuyucu kitlesiyle alakalı ya. İnsanlar arkadaşları ile birlikte oynayacakları bir şeyler arıyor sürekli. Telefon başında kimse oturayım da hikayeli oyun oynayayım demiyor ki ben de mesela hikayeli oyun seven bir insanım gözlemlediğim kadarıyla insanlar öyle hocam
Bence tamamen ekonomik nedenlerden. Hikaye konulu bi oyun yaptığınızda ona verilen emek için satıcı belli bir değer biçecek ama çoğu kullanıcı para vermek yerine dolaylı yollardan 1 dk da yükleyecek ama mp tarzı oyunlarda skin, hareket gibi unsurları satın almak için yatırılan paradan hasılat yapılacak. Bence mobilde hikaye temalı oyun çıkartmak bu nedenden dolayı saçma. Hayatımda hiç Gta Vice City'i Google Play Store'dan satın alan birine rastlamadım.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Bence tamamen ekonomik nedenlerden. Hikaye konulu bi oyun yaptığınızda ona verilen emek için satıcı belli bir değer biçecek ama çoğu kullanıcı para vermek yerine dolaylı yollardan 1 dk da yükleyecek ama mp tarzı oyunlarda skin, hareket gibi unsurları satın almak için yatırılan paradan hasılat yapılacak. Bence mobilde hikaye temalı oyun çıkartmak bu nedenden dolayı saçma. Hayatımda hiç Gta Vice City'i Google Play Store'dan satın alan birine rastlamadım.
Bu da sonuçta oyuncu tipinden kaynaklanan bir şey. Hikayeli oyuna yeterli değer verseydi genel oyuncu tipleri oyunu apk olarak değil de play storedan satın alırdı hocam

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
Mlsf hocam ya tam üzerine bastin. Ben aranizda ilk katildigim zamanlarda buralarda sıkı oyun severler kesfederim diye senaryolu oyun tavsiyesi istemistim. cunku marketteki hemen hemen hepsini oynayip bitirmistim. Aynen senin dedigin gibi jenerasyon farkida var simdiki nesil hem online oyun seviyor ve tek bi arenada deli gibi bir birimizi rambo gibi yiyek modundalar. Bu belli bi zaman sonra cok can sıkıcı oluyor. Level atlamak item kasmak heyecansa sahsen bana hic zevk vermiyor hikayesiz bir evrende donup dolasmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende buna katiliyorum tamamen altinda ekonomik nedenler yatiyor. Atamlar level atlamak icin habire item kassin vs habire silah satalim tek dertleri bu. Baska hic bise degil

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Mlsf hocam ya tam üzerine bastin. Ben aranizda ilk katildigim zamanlarda buralarda sıkı oyun severler kesfederim diye senaryolu oyun tavsiyesi istemistim. cunku marketteki hemen hemen hepsini oynayip bitirmistim. Aynen senin dedigin gibi jenerasyon farkida var simdiki nesil hem online oyun seviyor ve tek bi arenada deli gibi bir birimizi rambo gibi yiyek modundalar. Bu belli bi zaman sonra cok can sıkıcı oluyor. Level atlamak item kasmak heyecansa sahsen bana hic zevk vermiyor hikayesiz bir evrende donup dolasmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende buna katiliyorum tamamen altinda ekonomik nedenler yatiyor. Atamlar level atlamak icin habire item kassin vs habire silah satalim tek dertleri bu. Baska hic bise degil
Hocam bende kırık Xbox 360 var. Hikayeli güzel oyunları kafama göre yükleyip oynuyorum. Şu sıralar Rise of the Tomb Raider oynuyorum ve açıkçası çok iyi. Oynamadıysanız eğer öneriyorum :)

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
mix 4 1yıldır geldi gelecek halen gelecek :D
birde bence webteknonun burayı referans alması lazım buranın webteknoyu değil.

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
Hocam bende kırık Xbox 360 var. Hikayeli güzel oyunları kafama göre yükleyip oynuyorum. Şu sıralar Rise of the Tomb Raider oynuyorum ve açıkçası çok iyi. Oynamadıysanız eğer öneriyorum :)
Mlsf konsol yok hocam. oynayacak zamanda firsatta yok. Ancak mobilde ayak üstü idare edebiliyorum. Ama telde ps 1 ve 2 emulatorleri kurulu eski oyunlari oynayip yad ediyorum. Resident evil serileri tomb raider serileri silent hil metal gear tekken ace combat serileri syphon filter tenchu serileri vs liste uzayip gider. Ahtim var ama konsol sahibi olursam tomb raider oyunlari tipki re serileri gibi en basta oynayacaklarim arasinda olacak ps4 pro da mesela :)

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Mlsf konsol yok hocam. oynayacak zamanda firsatta yok. Ancak mobilde ayak üstü idare edebiliyorum. Ama telde ps 1 ve 2 emulatorleri kurulu eski oyunlari oynayip yad ediyorum. Resident evil serileri tomb raider serileri silent hil metal gear tekken ace combat serileri syphon filter tenchu serileri vs liste uzayip gider. Ahtim var ama konsol sahibi olursam tomb raider oyunlari tipki re serileri gibi en basta oynayacaklarim arasinda olacak ps4 pro da mesela :)
Bu yeni vergilerle biraz hayal gibi geliyor bana hocam :D ama inşallah tabi

Üst Alt