Haber Xiaomi Mi MIX 2S Fotoğrafları Sızdırıldı!

Merakla beklenen Xiaomi Mi MIX 2S’in tasarım detayları sızan fotoğraflarda net bir şekilde görülüyor. Tanıtılmasına yaklaşık 2 hafta kalan Mi MIX 2S ile ilgili sızıntılar ve çeşitli haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak kablosuz şarj özelliği ile ilgili bir posteri paylaşılan MIX 2S‘in şimdi de fotoğrafları sızdırıldı. Fotoğraflarda cihazın ön ve arka tasarımı oldukça net bir biçimde …

Bloodin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Han
Cihazım
Note 4
Konular
2
Eee, bu tam bir hayal kırıklığı, hani ön ekran full ekran olup sadece sağ üstte kamera çentiği olacaktı? Madem ki gerçek telefon bu, daha önceden sızdırılan o telefon neydi?

cemturgor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
MIX 2
Konular
59
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eee, bu tam bir hayal kırıklığı, hani ön ekran full ekran olup sadece sağ üstte kamera çentiği olacaktı? Madem ki gerçek telefon bu, daha önceden sızdırılan o telefon neydi?
Benim de hayallerim yıkıldı...

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Merakla beklenen Xiaomi Mi MIX 2S’in tasarım detayları sızan fotoğraflarda net bir şekilde görülüyor. Tanıtılmasına yaklaşık 2 hafta kalan Mi MIX 2S ile ilgili sızıntılar ve çeşitli haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak kablosuz şarj özelliği ile ilgili bir posteri paylaşılan MIX 2S‘in şimdi de fotoğrafları sızdırıldı. Fotoğraflarda cihazın ön ve arka tasarımı oldukça net bir biçimde …
Yine kötü değil bence, hiç değilse iPhone X'deki korkunç çentiği koymamışlar. Tahminen Mi Mix 3'te yaparlar o tasarımı. Sonuçta s takısı donanım güncellemesi anlamına gelir genelde.

cakaner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 5x
Konular
6
Şık ama arka ekranında çok fazla parmak izi kalacak sanırım. Beklediğimin üç aşağı beş yukarı aynısı. Asıl bekelenen bu değil Mi 7. İnşallah Mi 7 beklediğimizden iyi çıkar.

Üst Alt