Yardım Xiaomi Mi Mix 256gb Yeniden Baslatma Sorunu

ahmet3416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ACEMİ
Cihazım
XİAOMİ MİMİX
Konular
1
Merhaba arkadaslar, Xiaomi Mi Mix 256gb ron 6gb ram olan versiyona sahibim. Telefon da kendini yeniden baslatma sorunu var bir turlu cozemedim. Arastirmama ragmen elle tutulur hir sey bulamadim telefin durduk yere bir kasma yapiyor ve donuyor sonrasindaysa yeniden baslatiyor kendini o sirada ram miktarina bakiyorum 2.5 3 gb bos alan oldugunu goruyorum onun disinda telefon da bos arkada calisan sacma programlsrda yok. Yazilim olarak 8.2.5 global ksrsrli olani mevcut buna benzer bir sorun yasayan ve cozumu hakkinda bir fikri bilgisi olan varmi acaba simdiden cok tesekkurler herkese.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba arkadaslar, Xiaomi Mi Mix 256gb ron 6gb ram olan versiyona sahibim. Telefon da kendini yeniden baslatma sorunu var bir turlu cozemedim. Arastirmama ragmen elle tutulur hir sey bulamadim telefin durduk yere bir kasma yapiyor ve donuyor sonrasindaysa yeniden baslatiyor kendini o sirada ram miktarina bakiyorum 2.5 3 gb bos alan oldugunu goruyorum onun disinda telefon da bos arkada calisan sacma programlsrda yok. Yazilim olarak 8.2.5 global ksrsrli olani mevcut buna benzer bir sorun yasayan ve cozumu hakkinda bir fikri bilgisi olan varmi acaba simdiden cok tesekkurler herkese.
Hocam kullandığınız rom ile ilgili böyle bir sıkıntı yaşayan olmadı sanırım. Ama size tavsiyem temiz bir kurulum yapmanız.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hemem Resetleyin...yani fabrika ayarlarına dönün, düzelir...öncesinden yedek almayı unutmayın

Oyla:

ahmet3416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ACEMİ
Cihazım
XİAOMİ MİMİX
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemem Resetleyin...yani fabrika ayarlarına dönün, düzelir...öncesinden yedek almayı unutmayın
Cevabiniz icin tesekkurler telefonu 2 hafta ince fabrika ayarlarina sifirlama yaptim sorun yinede duzelmedi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Cevabiniz icin tesekkurler telefonu 2 hafta ince fabrika ayarlarina sifirlama yaptim sorun yinede duzelmedi
Rica ederim...yardımcı olamamışız ama...o zaman yeniden sıfırdan temiz kurulum yapmaktan başka çare yok gibi şu aşamada....

Oyla:

ahmet3416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ACEMİ
Cihazım
XİAOMİ MİMİX
Konular
1
Rica ederim...yardımcı olamamışız ama...o zaman yeniden sıfırdan temiz kurulum yapmaktan başka çare yok gibi şu aşamada....
Anliyorum sifirlamayi rom ustunden yapmadim telefondan yapmistim olmadi ordanda bir denerim son olarak android 7 ve miui 9 guncellmesi ne an gelick acaba bu telefonlara bilginiz vsrmi yani direk guncellme alaninda falan cikar degil disardan manuel olarakmi kurucagiz yoksa

Oyla:

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Anliyorum sifirlamayi rom ustunden yapmadim telefondan yapmistim olmadi ordanda bir denerim son olarak android 7 ve miui 9 guncellmesi ne an gelick acaba bu telefonlara bilginiz vsrmi yani direk guncellme alaninda falan cikar degil disardan manuel olarakmi kurucagiz yoksa
Yeni v9 global yarın yani 25-08-2017 Cuma verilecek heryerden duyduğumuz bu resmi açıklamalarda da gördüm yalan olmasa tabi
ayrıca Rom flash larken Fastboot tan flash layın Flasher programının en altında secenekler var 1.inci seçenek olan CLEAN ALL veya FLASH ALL yazar bunu kesinlikle işaretleyin temiz bir kurulum için gereklidir. umarım reset ve donma sorununuz ortadan kalkar.

Oyla:

ahmet3416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ACEMİ
Cihazım
XİAOMİ MİMİX
Konular
1
Yardimlariniz ve cevaplariniz icin cok tesekkurler arkadaslar.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yardimlariniz ve cevaplariniz icin cok tesekkurler arkadaslar.
Mi Mix için ÇİN developer sürümü çıktı....çince ve ingilizce ama sadece....

BL Kilidiniz açıksa ve TWRP yüklü ise, EU Rom da yükleyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt