Arkadaşlar ben aranıza katılmak istiyorum. O nasıl diyorsanı şöyle; mart ayından beri mix2s bekliyordum ancak bütçem malesef en fazla 3000 verecek kadar. Mix 2 ve 2s’i inceleyince arada iki önemli fark var malumunuz kamera ve sd835-845.
Bir kaç sorum var siz kullanıcılardan dinlemek isterim;
1- gerçekten 1000 lira fazla vermeye değer mi?
2- Kamera gerçekten internette anlattıkları kadar kötü mü?
3- Ekran çeşitlerinden bahsettiklerini gördüm kötü ekranlı mix 2 var mı? Yani parlaklığı güneşte yetersiz ve normal kullanımda daha sarımtrak görüntü veren?
4- sd835-845 arasında çok büyük bir fark var mı? Daha doğrusu adreno’lar arasında çok sağlam bir fps vs farkk var mı?
5- keşke mix2s bekleseydim diyen var mı?
6- garanti firması hangisini tavsiye edersiniz? Parçaları çok tuzlu mudur?
GÜzel cevaplar alırsam hepsiburada üzerinden yarın teslimatlı almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de yeni aldım, dünden beri kullanıyorum. İlk izlenimlerimi aktarayım kısaca;
2s ile kıyaslayınca 1000 lira fazla vermeye değer mi bilmem, kamera sizin için çok önemliyse değer.
Arka kamerası güzel. Ön kamerası gerçekten iyi sayılmaz fakat MIUI 10 güncellemesi ile birlikte eklenen Portre modu biraz o açığı kapattı gibi. Önceden Huawei P9 lite kullanıyordum, onun ön kamerası gerçekten çok daha iyiydi.
Bugün dışarıda güneş altında kullandım uzun süre, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sarımtrak bir görüntü de fark etmedim, bu konuda çok titiz bir insanımdır.
835 ile 845 arasındaki farkı benchmarklar hariç kimse hissedemez.
Benim görüşlerim bu yönde. Cihazı tavsiye ediyorum, iyi ki almışım da diyorum.
Bu arada hepsiburada üzerinden Türkiye garantili olanını aldım. Ne kadar garantili bilemem artık.