- Adım
- caner
- Cihazım
- redmi note 4
- Konular
- 2
- Ürün Durumu
- Kullanılmış / İkinci El
- Fiyat
- 1600
- Ürün Takas Durumu
- Sadece nakit
telefon yurtiçidir. faturası ve garanti belgesi durmaktadır. 05/2020 ye kadar garantisi vardır. fotolarda görüldüğü gibi nokta çizik hata yoktur. tamire girmemiştir. imei girilerek internet üzerinden tamir görüp görmediği ve garantisi olup olmadığı kontrol edilebilir. aynı telefondan bir adet daha olması sebebi ile satılmaktadır.
özellikler: 6gb ram, 64gb hafıza, snapdragon 835 ve adreno 540 ile tam bir oyun canavarıdır. antutuda 204 binin üstünde puan almaktadır. yani güncel bütün oyunları en üst seviyede ve grafiklerde oynar (pubg, call of duty, asphalt 9, heartstone gibi) 3300 mah pil ile günü rahatlıkla çıkarır. hızlı şarj özelliği ile yarım saatte yüzde 50 60 ın üzerine çıkmaktadır. 1 saat 15 dk gibi fullenmektedir.
bende aynı cihazı kullanıyorum. kenarda duracağına satmak istedim. acelem yok saçma sapan fiyatlar ve tekliflere cevap vermeyeceğim.
özellikler: 6gb ram, 64gb hafıza, snapdragon 835 ve adreno 540 ile tam bir oyun canavarıdır. antutuda 204 binin üstünde puan almaktadır. yani güncel bütün oyunları en üst seviyede ve grafiklerde oynar (pubg, call of duty, asphalt 9, heartstone gibi) 3300 mah pil ile günü rahatlıkla çıkarır. hızlı şarj özelliği ile yarım saatte yüzde 50 60 ın üzerine çıkmaktadır. 1 saat 15 dk gibi fullenmektedir.
bende aynı cihazı kullanıyorum. kenarda duracağına satmak istedim. acelem yok saçma sapan fiyatlar ve tekliflere cevap vermeyeceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.