Yardım Xiaomi Mi Max2 4.5G Sorunu

srhtfre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Türk Telekom Da Mobil Uygulamaya Girdiğim Zaman Marka Ve Modelimi Göremiyorum Bunun Yanında 4.5 G Desteğini Alamıyorum Ayrıca Ek Paket Dahil Hiçbir Paketide Yükleyemiyorum Bu Durumu Yaşayan Ve Çözümünü Bulan Varsa Lütfen Bana Yardım Etsin.

srhtfre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Skorpi hocam siz galiba TT kullanıcısydınız, sizde bir proplem var mı? Ben turkcell ile sorunsuz kullanıyorum.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam siz galiba TT kullanıcısydınız, sizde bir proplem var mı? Ben turkcell ile sorunsuz kullanıyorum.
Evet ben yıllardır TT deyim ve herhangi bir sorun yok....Hattımı başka cihaza takarak VoLTE yi aktifleştirdim, çünkü TT maalesef ne cihazımı nede başka Xiaomi cihazları tanımıyor ama Mi Max 2 de VoLTE yi bir türlü aktif edemedim, ki o da şimdilik sorun değil zaten...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

srhtfre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Evet ben yıllardır TT deyim ve herhangi bir sorun yok....Hattımı başka cihaza takarak VoLTE yi aktifleştirdim, çünkü TT maalesef ne cihazımı nede başka Xiaomi cihazları tanımıyor ama Mi Max 2 de VoLTE yi bir türlü aktif edemedim, ki o da şimdilik sorun değil zaten...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
İlginiz İçin Teşekkür Ederim Çok Fazla Sorun Oluşturmuyor Ancak Cihazı Yeni Aldım Ve Bu Tarz Şeylerinde Olmamasını İstiyorum 4.5G Varsa Kullanmak İstiyorum Mi Max 2 De Bir Çok Kişi Sorunsuz Kullanıyorum Yazmış Ancak Her Yolu Denedim Çözüm Bulamadım Araştırmayı Bırakmadım Devam Ediyorum İnşallah Ulaşırım Çözüme

Oyla:
Üst Alt