Yardım Xiaomi Mi Max2 4.5G Sorunu

srhtfre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Türk Telekom Da Mobil Uygulamaya Girdiğim Zaman Marka Ve Modelimi Göremiyorum Bunun Yanında 4.5 G Desteğini Alamıyorum Ayrıca Ek Paket Dahil Hiçbir Paketide Yükleyemiyorum Bu Durumu Yaşayan Ve Çözümünü Bulan Varsa Lütfen Bana Yardım Etsin.

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Operatör ile ilgili bir sorun olabilir,müşteri hizmetlerini ara istersen.Turkcell kullananların öyle bir sorun yaşamadığını biliyorum.

Oyla:

srhtfre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Operatör ile ilgili bir sorun olabilir,müşteri hizmetlerini ara istersen.Turkcell kullananların öyle bir sorun yaşamadığını biliyorum.
Yaklaşık iki haftadır arıyorum kayıt oluşturduk diyorlar bir arkadaş arıyor saçma sapan şeyler söylüyor sonra bir daha aramak zorunda kalıyorum BTK yı aradım kayıtlı dediler kendim imei den baktım kayıtlı sadece türk telekomda görünmüyor ithalatcımı aradım onlarda da sorun yok ama sadece Türk telekom da görünmüyor ne yapacağımı bilmiyorum farklı telefona takıp ayar isteyin *100# den dediler yaptım kendi telefonunuza takın flan ama maalesef olmuyor

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Yaklaşık iki haftadır arıyorum kayıt oluşturduk diyorlar bir arkadaş arıyor saçma sapan şeyler söylüyor sonra bir daha aramak zorunda kalıyorum BTK yı aradım kayıtlı dediler kendim imei den baktım kayıtlı sadece türk telekomda görünmüyor ithalatcımı aradım onlarda da sorun yok ama sadece Türk telekom da görünmüyor ne yapacağımı bilmiyorum farklı telefona takıp ayar isteyin *100# den dediler yaptım kendi telefonunuza takın flan ama maalesef olmuyor

Avm içindeki iletişim merkezlerine gidebilirsin.Sonuç olarak telefon kaynaklı değil,hat kaynaklı bir sıkıntı gibi duruyor.Eğer elinde farklı bir hat varsa ondada aynı durum varmı diye bakabilirsin.

Oyla:

srhtfre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Avm içindeki iletişim merkezlerine gidebilirsin.Sonuç olarak telefon kaynaklı değil,hat kaynaklı bir sıkıntı gibi duruyor.Eğer elinde farklı bir hat varsa ondada aynı durum varmı diye bakabilirsin.
İlginiz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıp deneyelim bakalım

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
İlginiz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıp deneyelim bakalım

Rica ederim.Genel olarak türk telekom ve vadafone gibi hatlar birçok telefonda aynı sıkıntıyı yaşatıyor.Bende eski bir vadafone kullanıcısı olarak mağdurum.Turkcell pahalı ancak şimdiye kadar hiçbir telefonda hat yönünden bir sıkıntım olmadı.

Oyla:

srhtfre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Olmadı maalesef yaklaşık bir saat öncede müşteri hizmetlerinden birisi aradı imei niz klonlanmış olabilir dedi çok alakasız bir şey söyledi bayilerden imeinizi aktif ettirmeniz gerekiyor dedi türk telekom bayisi mi diyorum fark etmez diyor gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Olmadı maalesef yaklaşık bir saat öncede müşteri hizmetlerinden birisi aradı imei niz klonlanmış olabilir dedi çok alakasız bir şey söyledi bayilerden imeinizi aktif ettirmeniz gerekiyor dedi türk telekom bayisi mi diyorum fark etmez diyor gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum

Imeı numarası ile hattın ne alakası var anlamadım.Öyle bir durum olmuş olsa telefonun kapanır.İletişim merkezine gittinmi kardeşim ?

Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
kardeş bence türkcell e geç sorunsuz

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Durum kesinlikle türk telekomla ilgili bir durum.Turkcell diğerlerine göre daha pahalı ancak sorunsuzdur.Eğer geçme durumun varsa turkcell'e hattını taşıyabilirsin.

Oyla:
Üst Alt