- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Pardon hocam, konu ne
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Hocam tecrübelerinizi bekliyoruzHocam tam wipe yaptıktan sonra romla beraber datayı geri yüklesek donma takılma yapar mı. Yoksa temiz kurulum mu gerekli. Bu arada 5 ay önceki haftalık eu beta yüklü şu an bayadır uzak kaldım iş güç nedeniyle
bence 4 wipe yapın hocam herşeyi baştan kurun vaktiniz yoksa datayı seçmeyin system dalvik cache seçin 3 wipe yapıp sorunsuz kullananda var ama 4 öneriliyor genellikleHocam tam wipe yaptıktan sonra romla beraber datayı geri yüklesek donma takılma yapar mı. Yoksa temiz kurulum mu gerekli. Bu arada 5 ay önceki haftalık eu beta yüklü şu an bayadır uzak kaldım iş güç nedeniyle
Evet hocam şimd datayı seçmeden 3 wipe yaparak yükledim. Bakalim donma kasma sorunu olacak mıbence 4 wipe yapın hocam herşeyi baştan kurun vaktiniz yoksa datayı seçmeyin system dalvik cache seçin 3 wipe yapıp sorunsuz kullananda var ama 4 öneriliyor genellikle
Sadece stok romlarda iken alt sürüme geçme halinde geçerli olan bir durum, Custom romlarda herhangi bir sorun yokMerak ediyorum bilen ustalardan bilgilendirme yaparsan sevinirim
Henüz daha mi 10 dayım mi 11 i daha henüz yüklemedim
Mi11 yüklediğimiz zaman bir daha mi10 a yani şu anda bulunduğum Mİ10 9.9.5. e geri dönemeyecek miyiz Bi ara herkez yazıyordu alt sürüme gecersek telefon kitleniyor ve açılmıyor diye halen gecerli mi acaba merak ediyorum
Miui11 in ilk EU Beta versiyonu maalesef şu ana kadar olan sürede Batarya konusunda sınıfta kalmıştır
Bulaşmayalım o zaman daha iyisi çıkana kadar ne dersiniz hocam..Miui11 in ilk EU Beta versiyonu maalesef şu ana kadar olan sürede Batarya konusunda sınıfta kalmıştır