Hayır, olduğunuz yerde kalın lütfen
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
EU beta rom'dayım. Pil tüketiminden memnun kalmadım. EU Stabil ile EU Beta arasında pil kullanımında fark edilir derecede fark var mı hocam?
Hayır, olduğunuz yerde kalın lütfen
Hocam pil performans vs hemen hemen aynı ben stabil den geçtim taş çatlasa 1 saat fark eder bence stabil eu arasında kalanlar stabilde kalsin geçmesin.EU beta rom'dayım. Pil tüketiminden memnun kalmadım. EU Stabil ile EU Beta arasında pil kullanımında fark edilir derecede fark var mı hocam?
Stabil de Root mümkün, Magisk i hem Beta, hemde stabil de yükleyebilirsinizHocam pil performans vs hemen hemen aynı ben stabil den geçtim taş çatlasa 1 saat fark eder bence stabil eu arasında kalanlar stabilde kalsin geçmesin.
Ben sadece root için geçtim bu kadar.
Ben EU Beta dayım ve Batarya performansı fena değil, Stabil de çok daha iyi olduğunu pek sanmam açıkçasıEU beta rom'dayım. Pil tüketiminden memnun kalmadım. EU Stabil ile EU Beta arasında pil kullanımında fark edilir derecede fark var mı hocam?
Masik x rom link varmı hocamStabil de Root mümkün, Magisk i hem Beta, hemde stabil de yükleyebilirsiniz
İlgilenmediğim için maalesef yokMasik x rom link varmı hocam
Global Android 10 henüz gelmedi hocam, şu an virüs nedeniyle her şey belirsiz, beklemekten başka çare yok maalesefHocam destekleriniz için teşekkürler
Mi max 3 cihaza android 10 global olarak gelmedi sanirsam
gelmedi ise nezman gelicek herhagibir bilginiz mevcutmudur teşekkürler
birde güvenlik güncellemesi aralikta kaldi
ocak 2020 güvenlik güncellemesi alicakmi cihaz yoksa android 10 ilemi gelir teşekkürler
çok teşekkür ettim efendim bilgilendirme içinGlobal Android 10 henüz gelmedi hocam, şu an virüs nedeniyle her şey belirsiz, beklemekten başka çare yok maalesef
Estağfurullah hocam, rica ederim, sizede iyi akşamlarçok teşekkür ettim efendim bilgilendirme için
Hayirli akşamlar