- Adım
- Alp
- Cihazım
- mi max 3
- Konular
- 0
Teşekkürler hocam hemen yüklüyorum
Hocam, 4 saat önce yeni güncellemeyi verdiler, v 2 yi, onu yükleyin, ben de birazdan yükleyeceğimKlon uygulamada hata verdi, legoda da mesaj yazarken geç geliyor gönder tuşu,sorun romdan kaynaklı mi bilmiyorum.
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok iyi yarın işyerine geçince yukleyim, tesekkurlerHocam, 4 saat önce yeni güncellemeyi verdiler, v 2 yi, onu yükleyin, ben de birazdan yükleyeceğim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yeni versiyon olanı yükledim telefon ilk açılışı çok çok geç oldu normalde bu kadar olmuyordu. Play store den birşey indiremiyorum. Başlıyor görünüyor ama öyle kalıyorHocam, 4 saat önce yeni güncellemeyi verdiler, v 2 yi, onu yükleyin, ben de birazdan yükleyeceğim
Versiyon değişikliklerinde geç açılması normal hocam ama Play Store den indirme olmaması sıkıntı.. Uygulamalara girip Play Storenin verilerini temizlemeyi deneyinYeni versiyon olanı yükledim telefon ilk açılışı çok çok geç oldu normalde bu kadar olmuyordu. Play store den birşey indiremiyorum. Başlıyor görünüyor ama öyle kalıyor
Hocam hepsini denedim maalesef aynı durum. Eski versiyona nasıl. Geçebilirim hocamVersiyon değişikliklerinde geç açılması normal hocam ama Play Store den indirme olmaması sıkıntı.. Uygulamalara girip Play Storenin verilerini temizlemeyi deneyin
Miglobe de sorun yok hocam 10 kullanmak istiyorsanız deneyebilirsiniz. 9'a dönmek isteseniz de dönebilirsiniz sorun yok geri dönüşte bizzat kendim denedimHocam hepsini denedim maalesef aynı durum. Eski versiyona nasıl. Geçebilirim hocam