Hayırlı olsun hocam.Bu hafta boş geçiyoruz biz Umarım uzun sürmez.Dozajımızı da almış bulunmaktayız çok şükür
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocam, İnşallah sizde yakında alırsınızHayırlı olsun hocam.Bu hafta boş geçiyoruz biz Umarım uzun sürmez.
Aslı var mıdır bilmiyorum ama note 7 için android Q beta çalışmalarına başlandığı hakkında haberler dolaşıyor hocam. Eğer doğruysa biraz uzun sürebilir bu bekleyiş.Hayırlı olsun hocam.Bu hafta boş geçiyoruz biz Umarım uzun sürmez.
Doğrudur hocam,bende 2,3 hafta sürer diye tahmin ediyorum.Aslı var mıdır bilmiyorum ama note 7 için android Q beta çalışmalarına başlandığı hakkında haberler dolaşıyor hocam. Eğer doğruysa biraz uzun sürebilir bu bekleyiş.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Max3 de 3 ncü hafta vermişti EUDoğrudur hocam,bende 2,3 hafta sürer diye tahmin ediyorum.
Hocam; Aslı olmasa, Kerem yanar mıydı hiç...Aslı var mıdır bilmiyorum ama note 7 için android Q beta çalışmalarına başlandığı hakkında haberler dolaşıyor hocam. Eğer doğruysa biraz uzun sürebilir bu bekleyiş.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Yunus der ki...Hocam; Aslı olmasa, Kerem yanar mıydı hiç...
20.1 zipi Twrp den flesledikten sonra mıMerhabalar yeni sürümü hatasız kurdum ama magisk sitesinden son sürümü indirdim kurdum kurduktan sonra telefon sürekli fastboota atıyor. yine sinir etti bizi.
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi