- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 298
Teşekkürler hocamHayırlara vesile olsun hocam...![]()
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocamHayırlara vesile olsun hocam...![]()
Hayırlı olsun hocam.9.7.18 LinkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Haftalık dozajımız alınmıştır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pek hayra alamet değil ya, neyse.Valla düşünüyorum bazen....ne kadar da Manyağım yahu...sabah erkenden kalk, romu indir ve güncelle..eeeee ne oldu, değişen hiç bir şey yok...şu betalar hepden kalksın bir an evvel de, kararlı rom yükleyelim ve bu stresi yaşamayalım diyorum...yoksa bana bunları sıcaklar mı söyletiyor, bilemiyorum
Hayırlı olsun hocam....bugün geç kalmışsınızBu hafta da doyduk elhamdülillah
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geç olsum güç olmasın dozaj alınsın yeterHayırlı olsun hocam....bugün geç kalmışsınız
Hocam indirmeyi zamanında yaptım ama telefonum müsait olamadı bi türlüHayırlı olsun hocam....bugün geç kalmışsınız
Hocam aman kalkmasın..Adıma bu kaşıntıdan zor kurtulurum.Sizi bilemem ama sizinde duramıyacağınızı düşünüyorum..Valla düşünüyorum bazen....ne kadar da Manyağım yahu...sabah erkenden kalk, romu indir ve güncelle..eeeee ne oldu, değişen hiç bir şey yok...şu betalar hepden kalksın bir an evvel de, kararlı rom yükleyelim ve bu stresi yaşamayalım diyorum...yoksa bana bunları sıcaklar mı söyletiyor, bilemiyorum