Söyleseydiniz keşke, yardımcı olurdumKonu açmayı bilmiyorum
Kosmosu hiç begenmezsiniz bu durumda... Demek ki pro nun neredeyse aynısı Prizrak
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam, PRIZRAK'ın sadece görselini mi beğenmediniz, yoksa başka şeyler de mi var?Miuiproyu özelleştirmek istemiş ama görsel olarak çok kötü.
kosmos yükledim. cihaz açılmadı, sdcardı şifrelemiş. dosyalarımda gitti. Demek ki çin cihaza yüklenmiyor..
Skorpi hoca yükledi ve yarına kadar deneme süresi verdi ise, rom %70 sınıfı geçmiş. öbür türlü ya yüklemez ya da yüklediği gibi silerdi.Hocam, PRIZRAK'ın sadece görselini mi beğenmediniz, yoksa başka şeyler de mi var?
Ben denemek için yükledim vede oldukça beğendim.....yarına kadar deneyip, bazı durumlar Ok ise, forumda da paylaşırım ki, Max3 cüler de denesin....Biliyorsunuz ki, ben bizzat kendim kullanmadığım vede memnun kalmadığım romu paylaşmam
Hocam, PRIZRAK'ın sadece görselini mi beğenmediniz, yoksa başka şeyler de mi var?
Ben denemek için yükledim vede oldukça beğendim.....yarına kadar deneyip, bazı durumlar Ok ise, forumda da paylaşırım ki, Max3 cüler de denesin....Biliyorsunuz ki, ben bizzat kendim kullanmadığım vede memnun kalmadığım romu paylaşmam
Hocam ben beğendim romu... Bunda olabilir dediğiniz şeyin, Pro da olmadığı ne malum veya başka romlarda, hatta orijinal Stok romlarda bile olabilirBirebir miuipro zaten. Batarya simgesi çok büyük, saat yazı tipi kötü. Ugrasilirsa adam edilir, içinde özelleştirme var bayağı miuiproya göre ekstra. Ama ben uğraşmam
Yani kısaca görsel olarak bence çok kötü. Performans olarak birşey diyemem 15-20 dakika sonra sildim zaten. Ben bunu yükleyeceğime miuipro yüklerim. Romu yapanın adı sanı belli değil, içine trojen Vs koyar. Banka bilgilerini ele geçirir, al başına belayı.
Hocam ben beğendim romu... Bunda olabilir dediğiniz şeyin, Pro da olmadığı ne malum veya başka romlarda, hatta orijinal Stok romlarda bile olabilir