- Adım
- erdal
- Cihazım
- Mi note 3
- Konular
- 4
hocam güncellemeyw gerek var mı sizceEvet var
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
hocam güncellemeyw gerek var mı sizceEvet var
Eğer sizde EU Beta zaten yüklü ise, PC ye indirip, cihaza atın ve sağ üstte ki 3 noktadan hiç bir veri ve ayar kaybı olmaksızın güncellemenizi tavsiye ederim, çünkü bu son versiyon Tereyağ gibi olmuşhocam güncellemeyw gerek var mı sizce
Hayırdır inşallah
Bu versiyon yag gibi olmus cidden. Bir onceki iyi degildi takilmalar vardıEğer sizde EU Beta zaten yüklü ise, PC ye indirip, cihaza atın ve sağ üstte ki 3 noktadan hiç bir veri ve ayar kaybı olmaksızın güncellemenizi tavsiye ederim, çünkü bu son versiyon Tereyağ gibi olmuş
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Diyorum da kimse inanmıyorBu versiyon yag gibi olmus cidden. Bir onceki iyi degildi takilmalar vardı
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diyorum da kimse inanmıyor
Valla gitmeyin hocam, ben size özelden link atarım diyeceğimi bekliyorsanız, boşuna... One plus mı alıyorsunuzMiuiPro linki paylasmiyorsunuz ondan gidiyorum
Yine bir kaşınma vakası hocam.
Bakalım yarın satarsak, biraz ayrı kalacağız.
Bana göre 9.4.12 bugüne kadarki en kapsamlı güncelleme, neredeyse tüm hatalardan arındırılmış ve Tereyağ gibi akıyor... Umarım batarya da iyi çıkar, en kötü ihtimal haftaya düzelir.. Gerçekten de Global kararlı veya Beta da kalmanın hiç bir manası ve anlamı yok, Max 3 için şu an EU Beta dan daha iyi bir Rom yokBu versiyon yag gibi olmus cidden. Bir onceki iyi degildi takilmalar vardı
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teessüf ederim. Ben hiç kimse miyim?Diyorum da kimse inanmıyor
Estağfurullah hocam, ben Max 3 cüleri kast etmiştimTeessüf ederim. Ben hiç kimse miyim?