Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10.4 Android 9 - 9.5.23 EU Beta ROM

sozer46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
H.Furkan SÖZ
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Güzel oldu bu güncelleme oyun yükselticisi falan değişmiş afilli olmuş. Sadece bataryada biraz düşüş var gibi geldi bana.

Atilla1373

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
Selam arkadaşlar bir sorum olacak sizlere Ben de şimdi Beta yükledim cihazıma Yalnız ben bu Outlander kilidini falan açmadım Facebook'ta grupta sordum Global ler için açmanıza gerek yok dediler ben de indirdim betayı yükledim ve çalıştı Fakat şu var telefonunda bir sorun vardı Android 9 güncellemesinden sonra şebeke açık iken wifi açarsam önce bir reset atıyor idi ne yaptıysam olmadı defalarca reset attım tekrar indirdim kurdum olmadı şimdi Beta yükledim yine aynı Hotspot çalışmıyor hiç açılmıyor Sizde de aynı mı Var mı böyle bir hata nerede yanlış yapıyorum Bilmiyorum belki 10 defa indir yükledim aynı bir cevap verirseniz memnun olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Endonezya'da bir arkadaş da aynı sorundan muzdarip artık bu telefon beni kanser ettin ikimizin de var hata kiminde de yok Allah'tan wifi ve şebeke Normal çalışıyor wifi kullanacağın zaman önce şebekeyi kapatıyorum uçak moduna alıyorum wifi yi açıyorum yoksa önce bir reset atıyor şaştım

takusar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi max 64gb
Konular
0
Merhaba arkadaşlar;
önceki mi max 3 ü ısrar üzerine arkadaşa verip 15 gün önce yenisini aldım.Dün kilidi açıldı pie romda ses kaydı net olmadığı için oreo rom a geçmeye karar verdim ve miflash ile romu attım fakat milfash açılışta clean all and lock seçeneği ile açıldığından dikkatimden kaçmış ve yeni açılan telefon kilidi tekrar kapandı.Bunun bir çözümü varmı yoksa tekrar gerçekten 15 gün bekleyecek miyim.Çinlililer iyice saçmalamaya başladı insan dalgın olabiliyor miflash a telefon kilidini kapatmak istiyormusunuz diye bir uyarı koyabilirdi.Madem kilidi 15 gün sonra açacaksın ilk başta açsan ne olur. Niye 15 gün bekliyoruz gerçekten anlamıyorum.Severek aldığım mi max 3 ten ve xiaomi den tiksinmeye başladım.Bugün bir arkadaşa samsung M20 telefon aldık TWRP atması ve rootlaması 20 dakika sürdü.Niye paramızla eziyet çekiyoruz çinlilerin kaprisleri yüzünden açılmış telefon kilidini niye 15 gün bekliyorum.Çok saçma anlamsız ve mantık dışı az kalsın telefonu fırlatacaktım.

takusar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi max 64gb
Konular
0
Scorpi hocam benim mi max 3 te 4.defa ekran beyazlaşması ve gri çizgiler oluştu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Scorpi hocam benim mi max 3 te 4.defa ekran beyazlaşması ve gri çizgiler oluştu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Hocam sanırım bu konudaki olaydan bahsediyorsunuz....bende de 2-3 defa oldu, sonra bir daha hiç olmadı...sanırım romdan kaynaklıydı

Yardım - Ekranda Sorun Var!

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Haftalık dozaj alınmıştır

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

takusar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi max 64gb
Konular
0
Hocam sanırım bu konudaki olaydan bahsediyorsunuz....bende de 2-3 defa oldu, sonra bir daha hiç olmadı...sanırım romdan kaynaklıydı

Yardım - Ekranda Sorun Var!

Scorpi hocam bende hem global oreo ve pie de oldu hem de eu rom da oldu. Bu nedenle yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum. İlerde daha kötü olacağından korkuyorum. Bu nedenle mi max 3 ü sevdiğim halde satmak istiyorum.Bendeki mi max 3 güncel garantili sizdeki nedir. Yoksa bu serimi sıkıntılı anladığım kadarıyla 3-4 kişide olmuş bu sorun.Servise vermek istemiyorum çünkü açılmış ve müdahale edilmiş telefon kullanmayı sevmiyorum.O yüzden zararına rağmen satıp kurtulacağım.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Scorpi hocam bende hem global oreo ve pie de oldu hem de eu rom da oldu. Bu nedenle yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum. İlerde daha kötü olacağından korkuyorum. Bu nedenle mi max 3 ü sevdiğim halde satmak istiyorum.Bendeki mi max 3 güncel garantili sizdeki nedir. Yoksa bu serimi sıkıntılı anladığım kadarıyla 3-4 kişide olmuş bu sorun.
Benimki KVK garantili ama Allah göstermesin, herhangi bir garantilik durum olursa, garanti yerine Sayın Zenex hocama göndermeyi tercih ederim.. Dediğim gibi bende ondan sonra hiç olmadı, bildiğim kadarıyla diğer 2 arkadaşımızda da olmadı o nedenle sizin için bir şey diyemiyorum, nasıl uygun görürseniz, öyle yapınız

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Haftalık dozaj alınmıştır

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hayırlı olsun hocam

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım