- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
en uyumlu olarak bu apk oldu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
BL Kilidiniz açık ve TWRP yüklü ise, TWRP den fleşleyerekbunu nasıl yüklüyoruz
Teşekkür ederim hocam saolun. İlk fırsatta deneyeceğimTWRP ye girerek sadece aynı romu hiç bir şey yapmadan tekrar üzerine fleşlerseniz, sorununuz çözülecek hocam
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Rica ederim...yanlız beta globalde olduğunuzu yazmışsınız, şimdi dikkat ettim de...BL Kilidiniz açık ve TWRP yüklü mü sizde...Teşekkür ederim hocam saolun. İlk fırsatta deneyeceğim
Botloader için5 günum kaldı açılınca twrp yükleyip deneyeceğim hocam. İlk fırsatta derken onu kast etmiştim aslında. Aslında direk temiz kurulum yapsam, yine yüklenmesi gerekir dediğinize göre? Haksız mıyım?Rica ederim...yanlız beta globalde olduğunuzu yazmışsınız, şimdi dikkat ettim de...BL Kilidiniz açık ve TWRP yüklü mü sizde...
Evet ama isterseniz bu uygulamayı kurun önce...Botloader için5 günum kaldı açılınca twrp yükleyip deneyeceğim hocam. İlk fırsatta derken onu kast etmiştim aslında. Aslında direk temiz kurulum yapsam, yine yüklenmesi gerekir dediğinize göre? Haksız mıyım?
Ben orda camera2api yazdigim zaman birsey bulamiyor o yuzden zip olarak indirim flashladim twrp den amanona ragmen bi turlu kuramadim ya nedense. Ben de biraz fotografcilikla ugrasiyorm seviyorm. O yuzden onemliydi benim icin.Magisk den Xiaomi Camera2 API enabler kurdunuz mu?
Bunu indirdim ama kuramiyor.en uyumlu olarak bu apk olduLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google cam mi indirmeye calisiyosunuz. Suan kullandigim var benim link atabilirim.Ben orda camera2api yazdigim zaman birsey bulamiyor o yuzden zip olarak indirim flashladim twrp den amanona ragmen bi turlu kuramadim ya nedense. Ben de biraz fotografcilikla ugrasiyorm seviyorm. O yuzden onemliydi benim icin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu indirdim ama kuramiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir turlu beceremedim ya sanirim camera2api modu enable yapamiyorum.
Hangisini indircez onu yazmamissiniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google cam apk gayet dtabil calisiyor. Ayni zamanda stock kameraya gore cok dogal cekiyor kesinlikle denemelisiniz.
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi