- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 3
- Konular
- 0
Ben de yeni katıldım mi Max 3 le 
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Hayırlı olsun güle güle kullanınBen de yeni katıldım mi Max 3 le
Teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullanın
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benide ekler misiniz![]()
Aramıza hoşgeldiniz, iyi günlerde kullanırsınız İnşallahBen de yeni katıldım mi Max 3 le
Çok teşekkürler biraz acemiyim standart dışına çıkmada bu konuda forumun ve sizlerin yardımını isteyebilirim. Şimdiden teşekkürlerAramıza hoşgeldiniz, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Ne zaman isterseniz, bizler buradayızÇok teşekkürler biraz acemiyim standart dışına çıkmada bu konuda forumun ve sizlerin yardımını isteyebilirim. Şimdiden teşekkürler
Kısayol açıkken bir erişilebilirlik özelliğini başlatmak için ses ayar düğmelerinin ikisini birden 3 saniyeliğine basılı tutup denermisinizO zaman kulübe ilk soruyu ben sorayım
Erişilebilirlik ayarlarında yapamadığım bir şey var daha doğrusu erişilebilirlik ayarlarını açamıyorum neden ki acaba ?
Resimlerle şöyle tarif edeyim;
Bana gerekli olan izni açmak için tıklayınca en alt resimdeki uyarı çıkıyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kısayol açıkken bir erişilebilirlik özelliğini başlatmak için ses ayar düğmelerinin ikisini birden 3 saniyeliğine basılı tutup denermisiniz
Hocam sorun orda zaten kısayolu açamıyorumKısayol açıkken bir erişilebilirlik özelliğini başlatmak için ses ayar düğmelerinin ikisini birden 3 saniyeliğine basılı tutup denermisiniz