Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 485
  • Görüntüleme 40K

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Çok değerli hocam, bana lütfen hangisinin Max 3 dışı mesajlar olduğunu ve hangilerinin silinmesini istediğinizi söylerseniz, hemen sileceğim...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Benim silinen mesajlarımın hangileri max 3 dışındaydı ben daha çok onu önemsiyorum. Bunu tartışmayacağım abi sağolasın çok yardım ettin bana çokta sayarım seni. Fakat ne olursa olsun hiç bir şey söylemeden yazdıklarımın silinmiş olmasını kabullenemem, hatta kabullenemedim de. Mesajların neden silindiğini gayet iyi kavrıyorum, benle de alakası olmadığını düşünüyorum ama sonuç olarak o mesajlar silindi ve ciddiye alınıp bana hiç bir şey söylenmedi. Genç sayılırım eyvallah çok çeşitli forumda bulundum ve bu durumu hiç bir zaman kabullenemedim. Söyleye bileceğim benim mesajım silindiyse burada yazılan mesajlarında bir kısmının silinmesi gerekiyor, en azından adil olması bakımından.

Yaklaşık 1 hafta 10 gündür forumun bu kısmına mümkün olduğunca yazmıyorum, eğer adil olunmayacaksa hiç yazmamayı düşünüyorum. Cihaza rom atmam olur biter. Teşekkürler.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Benim silinen mesajlarımın hangileri max 3 dışındaydı ben daha çok onu önemsiyorum. Bunu tartışmayacağım abi sağolasın çok yardım ettin bana çokta sayarım seni. Fakat ne olursa olsun hiç bir şey söylemeden yazdıklarımın silinmiş olmasını kabullenemem, hatta kabullenemedim de. Mesajların neden silindiğini gayet iyi kavrıyorum, benle de alakası olmadığını düşünüyorum ama sonuç olarak o mesajlar silindi ve ciddiye alınıp bana hiç bir şey söylenmedi. Genç sayılırım eyvallah çok çeşitli forumda bulundum ve bu durumu hiç bir zaman kabullenemedim. Söyleye bileceğim benim mesajım silindiyse burada yazılan mesajlarında bir kısmının silinmesi gerekiyor, en azından adil olması bakımından.

Yaklaşık 1 hafta 10 gündür forumun bu kısmına mümkün olduğunca yazmıyorum, eğer adil olunmayacaksa hiç yazmamayı düşünüyorum. Cihaza rom atmam olur biter. Teşekkürler.
Amacım kimseyi kırmak veya üzmek değil..sildiğim mesajlarda mutlaka neden silindiğini mesaj sahibine bildiriyorum, sizede bilgi olarak gelmiş olması lazım...gelmediyse eğer tüm mesajları geri getireceğim ve bundan böyle kim ne yazarsa yazsın, karışmayacağım...

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Merhaba. Cihazı 3 haftadır kullanmaya çabalıyorum malum lahmacun küreği gibi olduğundan pek yanımda taşıyamıyorum :D İncelemesini çekmeden önce buraya yazmak istedim. İncelemesinde bahsetmemi istediğiniz benim gözümden kaçmış olabilecek bir olumlu olumsuz kısım mevcut mu?

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Evet arkadaşlar forum sitemizde Mi Max 3 kullanıcılarının sayısını bilmek ve herkesi bir çatı altında toplamak için forum sitemizin ikinci Kullanıcılar Kulübü konusunu açmış bulunmaktayım. (İlki Sayın HiddeNKinG hocam tarafından açıldı ve ondan Kopya çektim, ama sayıları çok az, biz onları geçeceğiz Allahın izniyle)

Konunun amacı ; Tüm Mi Max 3 kullanıcılarının tek bir çatı altında toplayarak barış ve huzur içinde yaşamak dışında bilgi paylaşımı ve yaşanan sorunların hızlı bir şekilde çözüme ulaşmasını sağlamaktır. Ayrıca yeni gelişmeler modlar, romlar, tweekler bunların tek bir yerde toplayıp kullandığımız cihazı daha verimli ve tam performans ile kullanmayı hedefliyorum.

Şimdi Mi Max 3 ile ilgili teknik bilgiler ve önemli başlıklar
eklenecek...

Kulüp Üyeleri - Üye olmak için konuya yazın, hemen ekleyelim ve Mi Max 3 madalyanız olsun

nanelimon2048
resitugur
Sakin61
thezalim02
muallim16
alpikkkk
karadayi
illetyus
DIYARBAKIR
hakan.aktas
bdrayr
omrfrk
Admin hanim
lanet
mfarslan06
HalilKaraa

Bende eklenmek istiyorum hocam

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Merhaba. Cihazı 3 haftadır kullanmaya çabalıyorum malum lahmacun küreği gibi olduğundan pek yanımda taşıyamıyorum :D İncelemesini çekmeden önce buraya yazmak istedim. İncelemesinde bahsetmemi istediğiniz benim gözümden kaçmış olabilecek bir olumlu olumsuz kısım mevcut mu?

Skorpi üstadımıza sormamız gerekiyor öncelikle yorumlar onun olmalı mutlak clap~~clap~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi üstadımıza sormamız gerekiyor öncelikle yorumlar onun olmalı mutlak clap~~clap~~
Hocam birisi bu cihaz için Lahmacun küreği dedikten sonra benim açıkcası bir şey yazasım gelmedi....8=)haha--haha--
Öte yandan Sayın ByKaraca hocamın incelemelerini zaten sıkı takip ediyor ve paylaşımlarını beğeniyorum...o işini biliyorYes~~
belki Sayın halilgurbuz hocamızın yaptığı incelemeye de göz atmak isterlerIdea~~wasntme~~

İnceleme - Mi Max 3 incelemesi

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
sayın skorpi,beni de ekleyin lütfen..ama arkalardan ve cam kenarı olsun mümkünse nod~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
sayın skorpi,beni de ekleyin lütfen..ama arkalardan ve cam kenarı olsun mümkünse nod~~
Ekledim ama keşke önceden rezervasyon yaptırsaydınız...sizi en arkaya almak zorunda kaldım...50 kişi falan olunca sıralamayı alfabetik olarak tekrar düzeneyeceğim İnşallah

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Ekledim ama keşke önceden rezervasyon yaptırsaydınız...sizi en arkaya almak zorunda kaldım...50 kişi falan olunca sıralamayı alfabetik olarak tekrar düzeneyeceğim İnşallah

est..zaten ozellıkle arkalardan yer ıstemıstım ben smirk~~..sıralamanın onemı yok ; paylasım ıcın gelıyoruz buraya, onlerde boy gostermek ıcın degıl yn~~

Üst Alt