Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Max 4-5-6-7.. bu cihazlar için Amiral gemisi işlemcisi bekleyenlerde boşuna bekler. Her zaman alt sürüm kullanılacak.:)
Max serisi cihazlar, asla amiral gemisi beklentisi içinde olanların alacağı cihazlar değil ki zaten, orta segmente yer almaktadırlar ve en büyük özellikleri büyük ekran ve devasa bataryaya sahip olmalarıdır....eskiden 4 inch e büyük deniyordu, sonra 5 e çıktı, şimdi ise bir çok üretici 6 ve üstü ekran boyutuna ulaştılar...yani esasında Max 2, 6.44 ekranla küçük bile kalmaya başladı fakat kasa büyüklüğünden dolayı diğer telefonlara göre oldukça büyük görünmekte...Max 3 ile Max 2 nin kasası hemen hemen aynı sayılır

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
yav ne ıstıyosunuz su max 3 tensmirk~~..buyuk ekranlı ,saglam bataryalı ve gunluk kullanım ıcın gayet yeterlı bır cıhaz..pıyasada amıral(korsan bencegiggle~~)gemısı dıye yutturulan ; centık-kavıslı ekran-kızak-4k ekran vb gibi sozde yenılık ve sacmalıklarla donatılan,pili ogleden sonra bittigi icin zavallı sahıbını sarj cıhazı-priz arama krızıne sokan,kulaklık gırısı,hafıza kartı,fm radyo gıbı pek faydalı ozellıklerı tırpanlamıs epey teneke-cam bilesimi zımbırtı var fahıs fıyatlı..bunları gorunce 2000 lıralık max 3 ıyıce ımparator a benzıyor gozumde moustache~~;)..max 4 e gelınce,zaten aylardır alacaz dıye beklıyoruz,gayrı yeter,en kısa surede ımparator tahtına oturacak,bekle bekle nereye kadarwaiting~~..devrık kral a sozumuz yok elbet,sahıplerı memnunsa kullanmaya devam etsın tabı kınod~~smirk~~giggle~~

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Max serisi cihazlar, asla amiral gemisi beklentisi içinde olanların alacağı cihazlar değil ki zaten, orta segmente yer almaktadırlar ve en büyük özellikleri büyük ekran ve devasa bataryaya sahip olmalarıdır....eskiden 4 inch e büyük deniyordu, sonra 5 e çıktı, şimdi ise bir çok üretici 6 ve üstü ekran boyutuna ulaştılar...yani esasında Max 2, 6.44 ekranla küçük bile kalmaya başladı fakat kasa büyüklüğünden dolayı diğer telefonlara göre oldukça büyük görünmekte...Max 3 ile Max 2 nin kasası hemen hemen aynı sayılır

İlk note 2 aldım 5.5 inç her gören yuh ne kadar büyük bu böyle nasıl kullanıyorsun tarzı küçümseyici tavırlarla yaklaşmaya çalışanlar dahi oldu. Ama şimdi bakıyorum herkesin elinde 6.44 inç telefonlar var. Max 2 yine aldım ya bu tablet kullanılmaz diyenler note 9 kullanıyor çok güzel diyorlar

Max3 ise dediğiniz gibi boyutlar arasında max2 ile 1 - 3 mm farklar varken. Aynı kasada 6.44 inçten 6.9 inçe çıkması güzel bir detay.

Daha önce Lenovo P2 kullanıyordum. Onda da 5100 mAh batarya vardı. Max2 ile kafa kafaya yarışır şarj konusunda. Ekranı kırdım telefonun 700 TL isteyince max2 almıştım. Elinde ekranı sağlam P2 kullanıcı varsa irtibata geçelim

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3

Öyle de abi yani max serisine bi sp8xx serisinden işlemci atsalar süper olmaz mı :) daha uzun kullanırız bari

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
1899 delta garantili satıyorlar :) la valla iyi düştü telefon

neehappy~~ nerde o fıyattan satılıyor? bulamadım ben..?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle de abi yani max serisine bi sp8xx serisinden işlemci atsalar süper olmaz mı :) daha uzun kullanırız bari

o zaman da fıyat sıser..boyle ıyı bencenod~~

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
neehappy~~ nerde o fıyattan satılıyor? bulamadım ben..?

o zaman da fıyat sıser..boyle ıyı bencenod~~
Face de
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Face de
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

nasıl ulasabılırım bu sayfaya?hangı sıte?

skorpi hocam alakasız soru olacak ama miu.turkıye androıd uygulaması cıkacak mı yakın zamanda? olsa ne ıyı olur..tarayıcıyı acmadan pratık bır sekılde forumu kullanmıs oluruz..

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
nasıl ulasabılırım bu sayfaya?hangı sıte?

skorpi hocam alakasız soru olacak ama miu.turkıye androıd uygulaması cıkacak mı yakın zamanda? olsa ne ıyı olur..tarayıcıyı acmadan pratık bır sekılde forumu kullanmıs oluruz..
Grup ve kişi resimde yazıyor hocam

Oyla:
Üst Alt