Yardım Xiaomi Mi Max 3 Brick

dhakancoskun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Arkadaşlar Selam,

Telefonu alalı 1 gün oldu,ingilizce kullanayım dedim fakat ingilizcemin o kadarda iyi olmadıgını anladım. Ertesi gün webteknoda global romunun yayınlandığını gördüm. Telefonun bootloaderini açtım. Xiaomi Tool diye bir uygulama buldum onunla romu yükledim, android logosu geldi ve kayboldu. (İlk Xiaomi telefonum)

Telefon şimdi kapandı ve hiç açılmıyor.
Ekran gelmiyor, ses titreşim hiç birşey yok.

Telefonu usb ile pc bağladığımda ise Flash tool'da com6 portu olarak sorunsuzca görebiliyorum. QFİL ile bağladıgımda Qualcom v.s v.s 8009 yada 9008 di hatırlayamadım gözüküyor. Ama hiç bir şekilde rom ve fastboot/recovery atamıyorum.

Konu hakkında bana yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır?

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
geçmiş olsun Hakan
işte tamda benim korktuğum senin başına gelmiş bir an önce düzelirsin inşallah sırf bu yüzden İngilizce kullanıyorum şimdilik

Oyla:

dhakancoskun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Hocam romu yüklerken flash all and lock seçeneği default olarak seçili "mi flashta." O seçeneği değiştirmeden mi yuklediniz romu?

Mi flash ile yüklemedim romu, Xiaomi Tools ile attım. İlk mi cihazım, acemilik, bilgisizlik patlattı beni.

Oyla:

Ersin TURGUT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi Max-2
Konular
0
Arkadaşlar selam, link atmıştım ama sanırım yasakmış silinmiş. Sahibinden de mi max 3 diye aratın yeni ilanlarla yazılım desteği diye ilan var tüm xiaomi modellerini çözüyormuş belki çözüme ulaşırsınız.

Oyla:

kopuq

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kopuq
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Çift xiaomi hesapla yapılan bi bug var, youtube'da ufak bir araştırarak yapabilirsin. Bence yapma :)
Hocam ben araştırdım ancak bulamadım. Nasıl yapıldığını anlatırsan burdaki birçok arkadaş 720 saat bekleme belasından kurtulur.

Heyecanla o yöntemi bekliyoruz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz araştırdım. Xda da bir konu mevcut. Translate çevirisi aşağıdaki gibi. Benim cihaz yanımda olmadığı için deneyemiyorum. Deneyip sonucu paylaşmak isteyen var ise buyrun.

360 saat beklemeden telefonu açmak için yönetilen miui rom 9.5.6 veya öncesi. Hile 2 hesap kullanmaktır.
Her iki hesap da kilit açma izinleri için başvurmuş olmalıdır.

Telefonda ilk hesabı girin, Ayarlar> Ek Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri> Mi Kilit Açma Durumu. Telefona bağlamak için “Hesap Ekle” ye dokunun. Ayrıca OEM kilit açma seçeneğini etkinleştirin

Hızlı açılış için yeniden başlat (sesi kısat + güç düğmesi)

Mi flash aracını kullanarak, ilk hesaba giriş yapın ve kilidini açmayı deneyin, 360 saat zamanlayıcınız olacak.

Telefonu yeniden başlat, miui oturumunu kapat ve ikinci hesaba giriş yap, ancak TELEFONA BAĞLAMAYIN. Sonra fastboot’a yeniden başla

Mi flash aracında ikinci hesaba giriş yapın, daha sonra kilidini açmak zamanlayıcı olmadan başarılı olacaktır

Son düzenleme:
Oyla:

dhakancoskun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Hocam ben araştırdım ancak bulamadım. Nasıl yapıldığını anlatırsan burdaki birçok arkadaş 720 saat bekleme belasından kurtulur.

Heyecanla o yöntemi bekliyoruz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz araştırdım. Xda da bir konu mevcut. Translate çevirisi aşağıdaki gibi. Benim cihaz yanımda olmadığı için deneyemiyorum. Deneyip sonucu paylaşmak isteyen var ise buyrun.

360 saat beklemeden telefonu açmak için yönetilen miui rom 9.5.6 veya öncesi. Hile 2 hesap kullanmaktır.
Her iki hesap da kilit açma izinleri için başvurmuş olmalıdır.

Telefonda ilk hesabı girin, Ayarlar> Ek Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri> Mi Kilit Açma Durumu. Telefona bağlamak için “Hesap Ekle” ye dokunun. Ayrıca OEM kilit açma seçeneğini etkinleştirin

Hızlı açılış için yeniden başlat (sesi kısat + güç düğmesi)

Mi flash aracını kullanarak, ilk hesaba giriş yapın ve kilidini açmayı deneyin, 360 saat zamanlayıcınız olacak.

Telefonu yeniden başlat, miui oturumunu kapat ve ikinci hesaba giriş yap, ancak TELEFONA BAĞLAMAYIN. Sonra fastboot’a yeniden başla

Mi flash aracında ikinci hesaba giriş yapın, daha sonra kilidini açmak zamanlayıcı olmadan başarılı olacaktır

Bu yöntemi kullanarak 22.ci denememde felan yaptım oldu :)

Oyla:

dhakancoskun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Rom'u atarken artık hata almıyorum, bu şekilde kalıyor. Gelişmeler var sanki hahaha :)

Ekli dosyalar

• max3.JPG
    max3.JPG
    36 KB · Görüntüleme: 71
Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Rom'u atarken artık hata almıyorum, bu şekilde kalıyor. Gelişmeler var sanki hahaha :)

Bu linkten indireceğin mi flash ile üç dört hatta on kere arka arkaya dener misin? Hata verse bile arka arkaya denemeni istiyorum.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt