Yardım Xiaomi Mi Max 2 ve Mi Note 3

taro2229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Duran Polat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Herkese Çok selamlar 2-3 gün oldu buraya katılalı daha önce Mi Max 2 ile alakalı soru sormuştum ve istediğim bilgileri alıp telefonu almaya karar vermiştim fakat Mi Note 3 kafamı çok karıştırdı.İşlemcisi,Kamerası çok iyi ama Mi Max 2 hem devasa ekran hemde devasa bir pile sahip açıkçası hıza daha çok önem veren biriyim Mi Note 3 ilk göz ağrım olan Mi Max 2 den daha hızlı mı gözle görülür şekilde ;(;( altın soruda aşağıda.

Mi Note 3 mü yoksa Mi Max 2 mi bana daha uygun :$:$

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam maalesef demişsinizfacepalm~~....Aşk olsun SizeIdea~~wasntme~~....teessüflerimi sunuyorum:?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
peki hocam şimdi mantık olarak mi note 3 hızlı mı max 2 den ? :)
[doublepost=1518117812,1518117577][/doublepost]
Mi note 3 gerek fiyatı gerek özellikleri olsun orta-üst seviyeye çok güzel oturtulmuş bir cihaz. Kullanma imkanım oldu kamera olarak cidden çok hoş. Max 2 büyüklük ve batarya harici note 3 ile karşılaştırılamaz. Gerek yok ikisi farklı ihtiyaçların cihazları. Ama benim tercihim hep note 3'den yana olurdu.
fazlasıyla haklı bir konu misal ben aşırı işlemci gücü gerektiren bir program çalıştırmıyorum şu güne kadar da oyunları kasmadan çalıştırdı oyun şu anda hiç yok whatsapp instagram face poweramp aliexpress bankacılık programı bunlar var telefonumda sonradan yüklediğim önemli olan benim için bazen uzun vakitler telefon lazım oluyor veya şarj edecek vaktim olmuyor 2 gün boyunca kafam rahat oluyor sürekli kullanmam gerektiğinde 8-10 saat kullanım ömrü sağlıyor 8-10 saat insan çalışsa yorulur telefon ne yapsın :)

Oyla:

Habib1923

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Herkese Çok selamlar 2-3 gün oldu buraya katılalı daha önce Mi Max 2 ile alakalı soru sormuştum ve istediğim bilgileri alıp telefonu almaya karar vermiştim fakat Mi Note 3 kafamı çok karıştırdı.İşlemcisi,Kamerası çok iyi ama Mi Max 2 hem devasa ekran hemde devasa bir pile sahip açıkçası hıza daha çok önem veren biriyim Mi Note 3 ilk göz ağrım olan Mi Max 2 den daha hızlı mı gözle görülür şekilde ;(;( altın soruda aşağıda.

Mi Note 3 mü yoksa Mi Max 2 mi bana daha uygun :$:$
Reis ben Mi Note 3 aldım. Şöyle diyeyim tekrar telefon alsam tekrar Note 3 alırım. Sonra tekrar alırım. Fiyatı zaten çok uygun. 6 GB Ram ve İşlemcisi bataryası arkada çift kamerası çift ton flaşı falan efsane fotolar çekiyor biladerim. İstersen özelden sana bikaç resim atayım gör nasıl kaliteli çekiyor. Note 3 al pişman olmazsın kesinlikle

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Reis ben Mi Note 3 aldım. Şöyle diyeyim tekrar telefon alsam tekrar Note 3 alırım. Sonra tekrar alırım. Fiyatı zaten çok uygun. 6 GB Ram ve İşlemcisi bataryası arkada çift kamerası çift ton flaşı falan efsane fotolar çekiyor biladerim. İstersen özelden sana bikaç resim atayım gör nasıl kaliteli çekiyor. Note 3 al pişman olmazsın kesinlikle
buraya at alacak insanlar buradan kullanıcı deneyimlerini görür ve karar verirler

Oyla:

Habib1923

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
buraya at alacak insanlar buradan kullanıcı deneyimlerini görür ve karar verirler

Bunlar şuan hali hazırda atabileceklerim Belki kalite düşük olabilir yüklemeden dolayı ama gerçekten çok net.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bir telefon almadan önce kendinize bakın. Bir telefondan beklentileriniz neler onları belirleyin. Kimisi fotoğraf için alır kimisi oyun için kimisi bataryası büyük olsun der kimisi telefon büyük olsun der kimisi çok hızlı olsun der kimisi işimi görsün(alo desin yeter) der yani bunu kendiniz belirleyeceksiniz. Sonrada o kriterlere uygun boyut model vs.leri inceleyin kafanıza yatanları seçip hakkında araştırmalar kullanıcı yorumları edinin. Ve son kararı her zaman kendiniz verin başkasının dedikleri sizin için sadece yorum olarak kalsın karar olmasın. Kendiniz karar verip pişman olursanız da en azından kararı kendiniz verdiniz diye avunursunuz :)
Ben mi mix2yi boyut olarak büyük görüyorum bu iki telefon arasında kalsaydım büyük ihtimalle note 3 alırdım :)
Kişiden kişiye değişen bir konu. Ayrıca iki telefon kıyaslanabilir telefonlar değil bence :)
Biri performans kamera telefonu biri boyut batarya telefonu gibi :)

Oyla:

taro2229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Duran Polat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Herkese çok teşekkür ederim dün öğleden sonra Xiaomi Mi Note 3 ü sipariş verdim,kullandıkça deneyimlerimi iyi yada kötü olarak anlatıcam umarım kötü deneyimlerim az olur clap~~

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Herkese çok teşekkür ederim dün öğleden sonra Xiaomi Mi Note 3 ü sipariş verdim,kullandıkça deneyimlerimi iyi yada kötü olarak anlatıcam umarım kötü deneyimlerim az olur clap~~
hayırlı olsun şimdiden bu arada max 2 yeterli ışıklı ortamlarda sorunsuz bir fotograf çekiyor ışık olsun yeterli kamerasını ben beğeniyorum
[doublepost=1518281000,1518280802][/doublepost]
Bir telefon almadan önce kendinize bakın. Bir telefondan beklentileriniz neler onları belirleyin. Kimisi fotoğraf için alır kimisi oyun için kimisi bataryası büyük olsun der kimisi telefon büyük olsun der kimisi çok hızlı olsun der kimisi işimi görsün(alo desin yeter) der yani bunu kendiniz belirleyeceksiniz. Sonrada o kriterlere uygun boyut model vs.leri inceleyin kafanıza yatanları seçip hakkında araştırmalar kullanıcı yorumları edinin. Ve son kararı her zaman kendiniz verin başkasının dedikleri sizin için sadece yorum olarak kalsın karar olmasın. Kendiniz karar verip pişman olursanız da en azından kararı kendiniz verdiniz diye avunursunuz :)
Ben mi mix2yi boyut olarak büyük görüyorum bu iki telefon arasında kalsaydım büyük ihtimalle note 3 alırdım :)
Kişiden kişiye değişen bir konu. Ayrıca iki telefon kıyaslanabilir telefonlar değil bence :)
Biri performans kamera telefonu biri boyut batarya telefonu gibi :)
fazlasıyla haklı bir konu bana snapdragon 845 li bir cihaz da verseniz yapacagım işlemler 625 ile aynı 845 li cihaza göre daha az para ödemiş olacagım batarya konusunda daha çabuk bitiriyordur 845 li bir cihaz tabi böyle bir cihaz cıktımı bilmiyorum :) kimisi son model porshe bir araba alır onun ihtiyaçlarını o görür benim işimi fiat doblo görür :) aile arabası misali :)

Oyla:
Üst Alt