Yardım Xiaomi Mi Max 2 ve Mi Note 3

taro2229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Duran Polat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Herkese Çok selamlar 2-3 gün oldu buraya katılalı daha önce Mi Max 2 ile alakalı soru sormuştum ve istediğim bilgileri alıp telefonu almaya karar vermiştim fakat Mi Note 3 kafamı çok karıştırdı.İşlemcisi,Kamerası çok iyi ama Mi Max 2 hem devasa ekran hemde devasa bir pile sahip açıkçası hıza daha çok önem veren biriyim Mi Note 3 ilk göz ağrım olan Mi Max 2 den daha hızlı mı gözle görülür şekilde ;(;( altın soruda aşağıda.

Mi Note 3 mü yoksa Mi Max 2 mi bana daha uygun :$:$

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
her iki cihaz da güzel aklınızda ne varsa onu alın max 2 de kronikbir sorun yok note 3 kullanan biriside yok diyorsa seçim size kalır :)

Oyla:

taro2229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Duran Polat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her iki cihaz da güzel aklınızda ne varsa onu alın max 2 de kronikbir sorun yok note 3 kullanan biriside yok diyorsa seçim size kalır :)
aslında dediğim gibi mi max 2 için içim gidiyor :S ama performans benim için çok önemli 6 gb ram,snapdragon 660 işlemci olunca mi note 3 de bide antutuda 113.000 puan almış.Kafam çok karıştı tercih yapıp pişman olmak istemiyorum.sanırım biraz daha araştırma yapıp internete gömülmem lazım 8-|8-|

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
aslında dediğim gibi mi max 2 için içim gidiyor :S ama performans benim için çok önemli 6 gb ram,snapdragon 660 işlemci olunca mi note 3 de bide antutuda 113.000 puan almış.Kafam çok karıştı tercih yapıp pişman olmak istemiyorum.sanırım biraz daha araştırma yapıp internete gömülmem lazım 8-|8-|
büyük telefon istiyorsanız max 2 hızlı olsun 5.5 inç de küçük sayılmaz diyorsanız note 3 güzel cihaz bildiğim kadarıyla da bir kronik sorunu yok

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
Mi Max 2 nin yavaş olduğunu kim söyledi. Mimax 2 gerçekten hızlı ve akıcı bir cihaz. Bu gün kılıf aramak için dükkanları geerken herkes imrenerek baktı. Unutma bu boyutta bu kalitede bir telefonu kolay kolay satmazlar 1200 Tl ye. Ben mi note 3 için girdim foruma Mi Max 2 alıp çıktım. Hatta bir hafta sonra babam için de siparişimizi veriyoruz. Hayırlı geceler

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Mi Max 2 nin yavaş olduğunu kim söyledi. Mimax 2 gerçekten hızlı ve akıcı bir cihaz. Bu gün kılıf aramak için dükkanları geerken herkes imrenerek baktı. Unutma bu boyutta bu kalitede bir telefonu kolay kolay satmazlar 1200 Tl ye. Ben mi note 3 için girdim foruma Mi Max 2 alıp çıktım. Hatta bir hafta sonra babam için de siparişimizi veriyoruz. Hayırlı geceler
max 2 ye yavaş demedim de işlemci olarak 660 dan yavaştır ? antutudan 50-60 binden fazla olan işlemci çoğu kullanıcı için fazlasıyla yeterlidir işlemciye yeterli ram de verirseniz sorun cıkarmaz max 2 kullanıyorum siyah renk uzun zamanda öyle kalacak gibi görünüyor :)

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
max 2 ye yavaş demedim de işlemci olarak 660 dan yavaştır ? antutudan 50-60 binden fazla olan işlemci çoğu kullanıcı için fazlasıyla yeterlidir işlemciye yeterli ram de verirseniz sorun cıkarmaz max 2 kullanıyorum siyah renk uzun zamanda öyle kalacak gibi görünüyor :)
Hocam size demedim siz de bizdensiniz :) Max 2 ailesi büyüsün isterim. Skorpi hocamızın neden sd 625 kullanıldığına dair açtığı konuyu incelerseniz kuruntular giderilecektir.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam maalesef demişsinizfacepalm~~....Aşk olsun SizeIdea~~wasntme~~....teessüflerimi sunuyorum:?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Mi note 3 gerek fiyatı gerek özellikleri olsun orta-üst seviyeye çok güzel oturtulmuş bir cihaz. Kullanma imkanım oldu kamera olarak cidden çok hoş. Max 2 büyüklük ve batarya harici note 3 ile karşılaştırılamaz. Gerek yok ikisi farklı ihtiyaçların cihazları. Ama benim tercihim hep note 3'den yana olurdu.

Oyla:

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Bugünlerde forumda çok saçma karşılaştırmalar var nedense. Birine verdiğin parayla diğerinden 2 tane alabildiğin telefonlar arasında kalmak biraz garip.

Oyla:
Üst Alt