- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Rica ederim, paylaşmak, bilgilenmek ve bilgilendirmek çok güzel şeyler...Hocam ben Mİ5 kullanıyorum ama büyük ekranın tadını vermiyor, bayadır yazılarınızı takip ediyorum ve sağolun beni çok aydınlattınız bu telefon hakkında. Küçük çocuğum olduğu için fotoğraf kalitesi önemli benim için, çok merak ediyordum gördüğüm iyi oldu. Yalnız anlamadığım taraf mi6 ile aynı kameranın kullanıldığı söyleniyor mi6 da böylemi fotoğraf çekiyor ? Yoksa ileride yazılımla düzeltilecek bir durummudur ?
Cihazı, Ben Yaşım ve Gözlerim nedeniyle tercih ettim ve Kamera esasında benim için çok önemli değil....1-2 Sene sonra İnşallah Torunlarım olunca, ben ayriyetten bir digital Kamera alacağım....Bu çekilen 3 Resime gelince, Mi Max 2 de en düşük Resim kalitesinde çekilmiş (şimdi baktım, daha önceden ayrıntılı bir Ayar yapmadım) Ufak oğlumun Iphone ve büyük oğlumun P9 Lite Kameralarının ne şekilde ayarlı olduklarını bilmiyorum, ancak P9 Lite sanırım yüksek çözünürliğe ayarlıymış.....
Birazdan Kamerayı en İyi şekilde ayarlayıp (becerebildiğim kadarıyla ) bir Resim daha çekip, paylaşacağım....
Yeğenimin Gözlerinden öperim....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk