Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkese iyi pazarlar,
Gecen hafta ben de araniza katildim. Lg v10 dan mi max 2 ye gectim. Hersey gayet guzeldi ancak dun gece sinir bozucu birsey farkettim. Telefonun ekrani acikken ahizeden tislama ve ince bir ses geliyor. Cizirti gibi degil sanki elektrik akimi sesi gibi. Anlatmasi zor. Ekrani kapatinca ses kayboluyor. Ve surekli olmuyor ama oldugu zaman telefon kulagimda degilken bile duyuyorum. Gunduz sadece kulagima goturdugumde duyuyorum. Ayni durumda olan var mi? Rom degistrerek cozulur mu?
Öncelikle aramıza hoş geldiniz, hayırlı olsun, güle güle kullanın...
Bahsettiğiniz sesler bende hiç olmadı bugüne kadar....acaba arka planda çalışan bir uygulama mı var?

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Hocam şu müzik çaların her girişimde bekletmesi aşırı can sıkıcı oluyor. Sanırım her seferinde belleği tekrar okuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Var ise çözümü bizimle de paylaşabilir mi lütfen.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende de poweramp var full sürüm 978 şarkı var ondan başlangıçta donuyor sanmıştım , meğer farklı bir sorun var... çözüm bulursanız benide alıntılar mısınız

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Hocam tüm frekanslarda mı geçerli bu durum? Çünki hangi frekansta olursa olsun hepsi aynı.
Hocam kernele bağlı olarak set edilen değerler çerçevesinde bazı veya tüm çekirdekler farklı işlemlerde aynı hızlarda çalışıyor yada bazı işlemlerde farklı çekirdekler farklı hızlarda çalışabiliyor. Bunu izlemenin en güzel yolu cihaza root erişimi sağladıktan sonra kernel aduitor kurup takip etmek.

Oyla:

burk86

kısa yazabilecek kadar cok vaktim yok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
mi4 64gb
Meslek
Tercüman
Konular
18
ben hala mi4 w 64 gb kullanıyorum bu telefonu alalı 4 yıl kadar oldu o zamanlar buralarda satanlar'da yoktu xiaomi bu kadar bilinmiyordu...
mi4 w 64 gb 4.5 g desteklemiyor tek sorunu bu değil çok ısınıyor ve bazı kasma sorunları da oluyor. asıl sorun miui 9 bu cihaza gelmeyecek olması. Ama telefon çok SAĞLAM aman nazar değmesin. bunun örneğini şöyle vereyim; kanepenin kenarından arka tarafa artık Fayans,Parke,tahta,beton, marley vb gibi zeminlere sayamadığım kadar çok düştü artık o kadar yüzsüzleştim'ki düştüğü zaman bir şey olmamıştır endişelenmeyin deyip insanları sakinleştiriyorum daha sonra kendimden %96 oranında emin bir şekilde muhabbet bitince ukala bir tavırla kanepeyi yada her neyse çekip telefonu alıyorum. çok yerden çok kez düştü. bende kalmasının en büyük sebebi sağlam olmasıdır.
Kararlı Miui 8.1.6.0(MXDMIDI). Sanırım Bundan Sonra Güncelleme Yok. Eğer var ise bilgilendirirseniz çok makbul olur. iyi günler

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
ben hala mi4 w 64 gb kullanıyorum bu telefonu alalı 4 yıl kadar oldu o zamanlar buralarda satanlar'da yoktu xiaomi bu kadar bilinmiyordu...
mi4 w 64 gb 4.5 g desteklemiyor tek sorunu bu değil çok ısınıyor ve bazı kasma sorunları da oluyor. asıl sorun miui 9 bu cihaza gelmeyecek olması. Ama telefon çok SAĞLAM aman nazar değmesin. bunun örneğini şöyle vereyim; kanepenin kenarından arka tarafa artık Fayans,Parke,tahta,beton, marley vb gibi zeminlere sayamadığım kadar çok düştü artık o kadar yüzsüzleştim'ki düştüğü zaman bir şey olmamıştır endişelenmeyin deyip insanları sakinleştiriyorum daha sonra kendimden %96 oranında emin bir şekilde muhabbet bitince ukala bir tavırla kanepeyi yada her neyse çekip telefonu alıyorum. çok yerden çok kez düştü. bende kalmasının en büyük sebebi sağlam olmasıdır.
Kararlı Miui 8.1.6.0(MXDMIDI). Sanırım Bundan Sonra Güncelleme Yok. Eğer var ise bilgilendirirseniz çok makbul olur. iyi günler
Burada bir şeyler var, bir bakın isterseniz....

Oyla:

Arkines

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi 9T
Meslek
muhasebe
Konular
2
Selam arkadaşlar. Cihazı alalı 2 ay oluyor. Arkadaşımda benden görüp aldı. Eu beta yüklü hatta xposed modülleri de kurdum. Ne takılma ne kasma var. Gayet stabil çalışıyor. Ama miui arayüzü nedense hiç hoşuma gitmiyor. Nova kurdum mecburen. RR bekliyorum...

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Selam arkadaşlar. Cihazı alalı 2 ay oluyor. Arkadaşımda benden görüp aldı. Eu beta yüklü hatta xposed modülleri de kurdum. Ne takılma ne kasma var. Gayet stabil çalışıyor. Ama miui arayüzü nedense hiç hoşuma gitmiyor. Nova kurdum mecburen. RR bekliyorum...
Evet, EU beta gayet iyi... Bende sabırsızlıkla RR bekliyorum... L-OS var, denediniz mi?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Blackmy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi Max2
Konular
0
Herkese iyi pazarlar,
Gecen hafta ben de araniza katildim. Lg v10 dan mi max 2 ye gectim. Hersey gayet guzeldi ancak dun gece sinir bozucu birsey farkettim. Telefonun ekrani acikken ahizeden tislama ve ince bir ses geliyor. Cizirti gibi degil sanki elektrik akimi sesi gibi. Anlatmasi zor. Ekrani kapatinca ses kayboluyor. Ve surekli olmuyor ama oldugu zaman telefon kulagimda degilken bile duyuyorum. Gunduz sadece kulagima goturdugumde duyuyorum. Ayni durumda olan var mi? Rom degistrerek cozulur mu?

Selamünaleyküm arkadaşlar. Bende mi max 2 aldım. Bugün elime geçti. Ve İnternette sizin yorumlarınızi okurken birden arkadaşın anlattığı gibi bi cızırtı geldi ahizeden. Gerçekten sinir bozucu bi sesti. Bi dk cızırtı geldi sonra kesildi bu problemi nasıl çözebiliriz. Daha yeni teli almışken soğumak istemiyorum.

Oyla:

Billy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Max 2
Konular
6
Merhabalar
mi max2 kullanıyorum gayet memnunum sorum olacak Miui 8.5.8.0 kararlı kullanıyorum Miui 9 güncelleme ota olarak gelecek mi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar
mi max2 kullanıyorum gayet memnunum sorum olacak Miui 8.5.8.0 kararlı kullanıyorum Miui 9 güncelleme ota olarak gelecek mi
Hayırlı olsun, güle güle kullanın....MIUI 8.5.9.0 güncellemesi çıktı, OTA dan gelmiş olması lazım, kontrol ediniz....
MIUI 9'un Kasım başlarında gelmesi bekleniyor

Oyla:
Üst Alt