Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kolay gelsin cihazı alalı 5 ay oldu ve cihazıma bayılıyorum, normalde kullandığım cihazları dibine kadar kullanmayı severim ama xiaomi deneyimim bu telefonla başladı. Telefonu olduğu gibi kullanmaktan sıkıldım ve az önce foruma üye olup neler yapabileceğine göz attım ancak tek korkum oynamaları sonucu telefonun elimde patlaması şimdiden teşekkür ederim

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Hocam kolay gelsin cihazı alalı 5 ay oldu ve cihazıma bayılıyorum, normalde kullandığım cihazları dibine kadar kullanmayı severim ama xiaomi deneyimim bu telefonla başladı. Telefonu olduğu gibi kullanmaktan sıkıldım ve az önce foruma üye olup neler yapabileceğine göz attım ancak tek korkum oynamaları sonucu telefonun elimde patlaması şimdiden teşekkür ederim
5 ay çok uzun bir süre olmuş... Önce Bl kilidinizi açın, sonra TWRP yükleyin, sonra gelsin Miui bazlı Custom romlar...

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Mi Mix 2 de kararlı Rom kullanırken yeni çıkan 8.7.5 global Beta'yı yükledim. (Geliştirici rom dışında da yükleme yapmam.)
Telefon çok seri, hızlı ve ihtiyaca cevap verir nitelikte..

Yakın zamanda (4-5 ay) WP den Android İşletim Sistemine geçtim.
O yüzden de bu telefonumda Windows Phone Arayüzünü önemli ölçüde çağrıştıran bir uygulama kullanıyorum.
Alışkanlık nedeniyle kullanmıyorum. Önemli ölçüde ihtiyaçlarıma cevap verdiğinden.(SquareHome 2 - Launcher: Windows)

Gerek performans ve gerekse pil şarjı yönünden memnunum.(Ortalama kullanım ile 2 gün)

İki sorun var..
1- SD kart olmaması
2- Düştüğünde kenarlarından dolayı ekranın zarar görebileceği..

İkincisine dikkat etmeye çalışıyorum.

SD kart yokluğunu kısmen OTG ile gideriyorum.
Ancak, gerek güvenlik ve gerekse başka nedenlerden dolayı SD kart olmasını istiyorum. Sanıyorum bu ihtiyacı karşılayabilecek başka bir telefon alacağım.

Oyla:

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
5 ay çok uzun bir süre olmuş... Önce Bl kilidinizi açın, sonra TWRP yükleyin, sonra gelsin Miui bazlı Custom romlar...

Teşekkürler sizi daha çok rahatsız ederim ben özellikle max 3 geldiğinde

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Xiaomi ye mi6 ile merhaba dedim gerçekten fevkalade güzel bir cihaz idi gerek kamera gerekse hız olarak beni çok memnun etti fakat daha sonra mi mix i görünce ekranı beni cezbetti dayanamadım ve ne yazıkki mi6 yı satıp mi mix aldım almaz olaydım şarj ı 4 5 saat anca gidiyor snapdragon 821in azizliğine uyradım telefon instagrama girince bile alev alıyodu çok değil 2 hafta sonra onuda satıp iyidir diye lg g6 aldım 2. El oda aynı şekildeydi ve ghostscreen çok oluyodu onuda sattım ve araştırmaya girdim en az ısınan ve bataryası iyi giden tabi xiaomi den vazgecemiyordum soluğu cepport ta aldım cihazları iyice inceledim sağolsunlar baya ayrıntılı anlattılar redmi s2 ile mi max 2 arasında kaldım mi max 2 büyüklük konusunda beni korkutuyor idi elime alınca hiçte öğle olmadığını gördüm yani tablet ile alakası yoktu internette siyah renginin türkiyede kalmadığını okumuştum giderken aklımda s2 vardı max ın siyahını görünce beni al diye bağırıyordu 625 biraz geride kalan bi işlemci diye iyice inceledim ama öğle olmadığı gördüm ve direk aldım iyikide almışım bana deneyim olarak mi6 yı aratmıyor kamerasıda okadsr kötü değil sistem gayet hızlı ve akıcı cihazı kutusundan dün öğle 1 de cıkardım şarj ı 51 di kurulum işlemleri yükelemeler güncellemeler akşama kadar okey oynadım saat gece 1 de şarj ı %10 du gerçekten iyikide almışım aklımda en ufak bi şüphe kalmadı umarım böylede gider bana göre tek eksi yanı okadar önemli olmasada hoparlör biraz fazla tiz sesi cıkarıyor ama stereo gerçekten harika çok yüksek ses veriyo aklında şüphe olan arkadaşlara sesleniyorum hiç beklemeden alsınlar bidaha telefon alsam mi max alırdım rahat 2 3 sene götürür bu arada max 3 ü gerçekten çok merak ediyorum

Saygılarımla.

Arkadaşlar bu arada güzel bi ekran koruyu önerirmisiniz plastik olan değilde hani esneyen kavucuk gibi olanlar varya plastik olan ekranı tam kaplamıyor

Son düzenleme:
Oyla:

macar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi max2
Meslek
SMMM
Konular
0
mi max 2 64 9.5.5 karalı

Oyla:

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
S aleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Şuan da batarya ve performans olarak epic romu onermisiniz ? Veyada MIUI 10 mu beklemeliyim ?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
S aleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Şuan da batarya ve performans olarak epic romu onermisiniz ? Veyada MIUI 10 mu beklemeliyim ?
AS, hoşgeldiniz, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah
Sanırım şu an kararlı global desiniz...Epic yükleyebilmeniz için BL Kilidinizin açık ve TWRP yüklü olması gerekmekte

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
AS, hoşgeldiniz, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah
Sanırım şu an kararlı global desiniz...Epic yükleyebilmeniz için BL Kilidinizin açık ve TWRP yüklü olması gerekmekte

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hoşbulduk. Çok sağolun hocam. Hemen hemen tüm mesajları okudum. Forumda olan. Kilidi açarız problem değil. Twrp de yüklerm :). Merak ettiğim.sey şu sizce epic rommu? baska bir rommu ?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hoşbulduk. Çok sağolun hocam. Hemen hemen tüm mesajları okudum. Forumda olan. Kilidi açarız problem değil. Twrp de yüklerm :). Merak ettiğim.sey şu sizce epic rommu? baska bir rommu ?
Epic Miui9... Miui10 olup da çok iyi olan rom lar var... eğer batarya açısından soruyorsanız.. mesela ben şu an Global beta dayım

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:
Üst Alt