Rom Xiaomi Mi Max 2 - MIUI 8.6 - 7.7.20 EU Beta ROM

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Demin belirtmeyi unuttum....buradaki bazı Konularda Tapatalk bildirimleri 10 dakka sonra geliyor, bazıları ise anında....TürkPDA ve XDA Bildirimleri ise anında düşüyor....Bu Konu Forumla mı alakalı, değilmi, 6 Ağustosta, eğer fırsat bulabilirsem, Sayın HiddeNKinG ve Sayın cantara Hocalarımla görüşeceğim...
İlginç bir sorun hocam, peki global kararlıda durum aynı mı?

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Birde isterseniz deneyin Skorpi hocam 8=)
7.6.22 ve 7.7.6 sürümlerinde launcher fc problemi vardı ama 7.7.20 oldukça iyi çalışıyor clap~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Birde isterseniz deneyin Skorpi hocam 8=)
7.6.22 ve 7.7.6 sürümlerinde launcher fc problemi vardı ama 7.7.20 oldukça iyi çalışıyor clap~~
Teşekkür ederim, daha önce yükledim Sizin tavsiyeniz üzerine, ancak ben bunu maalesef bir Custom ROM olarak algılayamadım, çok Özür dilerim...EU'nun aynısı, sadece adı değişik....Bana göre Custom Rom, L-OS, RR vs gibi olandır....Xiaomi, Mi Max2'nin Kodlarını henüz serbest bırakmadı diye biliyorum

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Teşekkür ederim, daha önce yükledim Sizin tavsiyeniz üzerine, ancak ben bunu maalesef bir Custom ROM olarak algılayamadım, çok Özür dilerim...EU'nun aynısı, sadece adı değişik....Bana göre Custom Rom, L-OS, RR vs gibi olandır....Xiaomi, Mi Max2'nin Kodlarını henüz serbest bırakmadı diye biliyorum
Estağfurullah hocam zaten bu kullandıklarımız miui tabanlı custom romlar ve dediğiniz gibi max 2 için henüz kaynak kodlar yayınlanmadığı için aosp tabanlı gayri resmi custom romlar malesef daha emekleme aşamasında. ;)drunk~~8=)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Estağfurullah hocam zaten bu kullandıklarımız miui tabanlı custom romlar ve dediğiniz gibi max 2 için henüz kaynak kodlar yayınlanmadığı için aosp tabanlı gayri resmi custom romlar malesef daha emekleme aşamasında. ;)drunk~~8=)
İşte bu nedenle Üstadım, AOSP Tabanlı CR'ler çıkana kadar Ben Global ve EU'lar arasında gidip geleceğim...taki RR çıkana kadar
Teşekkür ederim....Sevgilerimle

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.