- Konular
- 1
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
@chatin_62 Dediğiniz gibi yapmama rağmen böyle bir sayfa geliyor.
Paypal ile daha önce ödeme yapmadım ilk olucak. Yani kart tanımlarsam ödeme başarılı olur mu?chatin_62' Alıntı:@ykpumtt aslında herşey doğru gidiyor. Paypal hesabınıza da yönlendirmiş. Ancak Paypal hesabınız ile sorununuz var. Hesabınıza kredi kartı tanımlanmamış görünüyor. Siz Paypal'den nasıl ödeme yapıyorsunuzki?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kredi kartınızı tanımlamanız gerekiyor tabiki. Yoksa Paypal sizden parayı nasıl alacak?ykpumtt' Alıntı:Paypal ile daha önce ödeme yapmadım ilk olucak. Yani kart tanımlarsam ödeme başarılı olur mu?chatin_62' Alıntı:@ykpumtt aslında herşey doğru gidiyor. Paypal hesabınıza da yönlendirmiş. Ancak Paypal hesabınız ile sorununuz var. Hesabınıza kredi kartı tanımlanmamış görünüyor. Siz Paypal'den nasıl ödeme yapıyorsunuzki?
Hiçbir problem olmaz hocam. Zaten tanıtım resimlerinde de Powerbanklere takılı olarak gösterilmiyor mu?mv_9522' Alıntı:@chatin_62 hocam şu LED işığı direk Xiaomi şarj aletine taksam bir problem olurmu sizce?
Fakat ben karttan değil paypal bakiyesi ile ödeme yapmak istiyorum bu mümkün mü?chatin_62' Alıntı:Kredi kartınızı tanımlamanız gerekiyor tabiki. Yoksa Paypal sizden parayı nasıl alacak?ykpumtt' Alıntı:Paypal ile daha önce ödeme yapmadım ilk olucak. Yani kart tanımlarsam ödeme başarılı olur mu?chatin_62' Alıntı:@ykpumtt aslında herşey doğru gidiyor. Paypal hesabınıza da yönlendirmiş. Ancak Paypal hesabınız ile sorununuz var. Hesabınıza kredi kartı tanımlanmamış görünüyor. Siz Paypal'den nasıl ödeme yapıyorsunuzki?
Ne sorduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorum.ykpumtt' Alıntı:Fakat ben karttan değil paypal bakiyesi ile ödeme yapmak istiyorum bu mümkün mü?chatin_62' Alıntı:Kredi kartınızı tanımlamanız gerekiyor tabiki. Yoksa Paypal sizden parayı nasıl alacak?ykpumtt' Alıntı:Paypal ile daha önce ödeme yapmadım ilk olucak. Yani kart tanımlarsam ödeme başarılı olur mu?