Çözüldü Xiaomi Mi Hesap Hakkında

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar bir satıcıdan yurtdışı xiaomi note 8 alıcam. Satıcı şebekeyi değiştirebilmesi için mi hesap açık olması gerekiyor dedi. Ben siz açın herşeyi hazır bir şekilde gönderin dedim. 7 gün bekledikten sonra şebeke atabileceğini söyledi. Bugün itibari ile 7 günlük süre doldu. Cihazı gönderim yapacak şimdi bu kişi mi hesaptan çıkış yapıp gönderin dediğimde ben hesap bilgileri vericem siz değiştirirsiniz diyor bu mi hesap olayını tam anlayamadım nasıl bir şey olduğunu bu satıcı çıkış yapıp hesabı silip gönderemiyor mu ben sıfırdan hesap açamazmıyım ?

Çözüm
Satıcı Mi hesabından çıkış yaptıkdan sonra cihazı teslim almanız daha sağlıklı olur.( Mi hesabını unutmuş, değiştiremiyor veya çıkış yapamama ihtimaline karşı)

- Size ait bir mi hesabı var veya yeni aldığınız bir mi hesabını ekleyerek, kullanmaya devam edebilirsiniz.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Satıcı Mi hesabından çıkış yaptıkdan sonra cihazı teslim almanız daha sağlıklı olur.( Mi hesabını unutmuş, değiştiremiyor veya çıkış yapamama ihtimaline karşı)

- Size ait bir mi hesabı var veya yeni aldığınız bir mi hesabını ekleyerek, kullanmaya devam edebilirsiniz.

Oyla: Çözüm

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şebeke attıktan sonra cihazı mi hesaptan çıkış yapabilir yani dimi ? Tutturdu ben hesap bilgileri vericem siz değiştirirsiniz diyor. Kafamı karıştırdı ne biçim bişey miş bu hesap anlayamadım

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Şebeke attıktan sonra cihazı mi hesaptan çıkış yapabilir yani dimi ? Tutturdu ben hesap bilgileri vericem siz değiştirirsiniz diyor. Kafamı karıştırdı ne biçim bişey miş bu hesap anlayamadım

İmei repair işlemi yapmak için Bootloader kilidi açacaktır.
Bootloader kilit açılması için gereken işlemler de, Mi hesabı eklenmesi ve başvuru süresince cihazı kullanmanız gerekmektedir.
Bu yüzden size bu şekilde söylüyor olabilir.

Oyla:

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
İmei repair işlemi yapmak için Bootloader kilidi açacaktır.
Bootloader kilit açılması için gereken işlemler de, Mi hesabı eklenmesi ve başvuru süresince cihazı kullanmanız gerekmektedir.
Bu yüzden size bu şekilde söylüyor olabilir.
Başvuru süreci 7 gün değilmi satıcı zaten 8 gün itibari ile cihazı gönderecek bana
repair işlemi yaptıktan sonra 8. Gün itibariyle Cihazı bana göndermeden önce hesaptan çıkış yapamıyor mı yoksa belli bir süre daha ilk açılan hesapta kullanılmasımı gerekiyor ?

satıcının bana söylediği
Size gelince siz değiştirebilirsiniz
Farkli simkarti koydum açılmasi için
Sonra baska sim kartı yani senin sim karti takacan
Mi hesabi olusturcaksın diyor

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Başvuru süreci 7 gün değilmi satıcı zaten 8 gün itibari ile cihazı gönderecek bana
repair işlemi yaptıktan sonra 8. Gün itibariyle Cihazı bana göndermeden önce hesaptan çıkış yapamıyor mı yoksa belli bir süre daha ilk açılan hesapta kullanılmasımı gerekiyor ?

Başvuru süresi değişebiliyor.Repair işlemini yapsın ( dediği gibi şebeke alsın) Cihazı göndermeden önce Hesap tan çıkış yapıp mutlaka o şekilde göndermesini isteyiniz.
Aksi durumda yukarıda da belirttiğim nedenler ortaya çıkabilir. Risk etmeyiniz.

Oyla:

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
Başvuru süresi değişebiliyor.Repair işlemini yapsın ( dediği gibi şebeke alsın) Cihazı göndermeden önce Hesap tan çıkış yapıp mutlaka o şekilde göndermesini isteyiniz.
Aksi durumda yukarıda da belirttiğim nedenler ortaya çıkabilir. Risk etmeyiniz.
Sim kart takıldıktan sonra çıkış yapılabiliyormuş elinde takabileceği sim kart yokmuş satıcının o yüzden sen sim kart taktıktan sonra hesap bilgileri vercem sen çıkış yapıp yeni açabilirsin diyormuş kendi sim kartıyla 3 tane hesap açmış kendiminkini takmıyorum sıkıntı olmaması için dedi :) Ben yinede ne olur ne olmaz bi sim kart takip çıkış yapmasını rica ettim

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Sim kart takıldıktan sonra çıkış yapılabiliyormuş elinde takabileceği sim kart yokmuş satıcının o yüzden sen sim kart taktıktan sonra hesap bilgileri vercem sen çıkış yapıp yeni açabilirsin diyormuş kendi sim kartıyla 3 tane hesap açmış kendiminkini takmıyorum sıkıntı olmaması için dedi :) Ben yinede ne olur ne olmaz bi sim kart takip çıkış yapmasını rica ettim

Kesinlikle, farklı bir sim kart takıp çıkış yapıp o şekilde göndersin.

Oyla:

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
Kesinlikle, farklı bir sim kart takıp çıkış yapıp o şekilde göndersin.
Aynı sim kartı takıp çıkış yapması benim açımdan bir sorun oluştururmu ? Yada ben farklı bir sim kartla çıkış yapıp yapmadığını nasıl anlayacağım ?

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Aynı sim kartı takıp çıkış yapması benim açımdan bir sorun oluştururmu ? Yada ben farklı bir sim kartla çıkış yapıp yapmadığını nasıl anlayacağım ?

Hayır, hesaptan çıkış yaptıkdan sonra sizin için bir sıkıntı olmaz. Tek dikkat etmeniz gereken durum Cihazın bootloader kilidini kapatmamanız.

Oyla:
Üst Alt