ustam dediklerinizi yaptım twrp yükleyip custom rom yükledim açıldı telefon şimdi redmi 9a için orjinal romu nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim hocam
Hocam ben size anlatacağım fakat nasıl yapıldığını tam anlamak için YouTube videolarına da bakın mutlaka.
Mifirm sitesinden telefonunuz için istediğiniz romu ZİP olarak indirin. Magiski de indirin flaşlamak gerekebilir. Her şeyiniz silinecek ona göre yedek alın. Daha sonra twrpye girin,
İlk önce install kısmına girip romun cihazda olduğundan emin olun. Yani hangi klasörde ona bakın çünkü wipe yaptıktan sonra rom yoksa cihaz açılmaz. Şimdi başlayalım
wipe, advanced wipe, dalvik/art cache
system
data
cache
Bunları işaretleyin sadece ve alttaki çubuğu kaydırın ve bekleyin.
İşlem bittikten sonra install kısmına gelin ve yüklediğiniz romun klasörünü bulun.
Sonra basın ve çubuğu kaydırın, yükleme bitince Magiski de flaşlayın ne olur ne olmaz, çünkü twrp silinebilir. Eğer telefonda IMEI varsa ve cihaz MTK işlemcili ise nvram ve nvdata yedeği almanız gerekmektedir. YouTube da videolar mevcut. İşlem bu şekilde. Eksik bir şey varsa görenler mutlaka düzeltir. Lütfen dikkatli olun. İyice öğrenip sonra yapın.
ustam dediklerinizi yaptım twrp yükleyip custom rom yükledim açıldı telefon şimdi redmi 9a için orjinal romu nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim hocam