Soru Xiaomi Mi Cloud Sms Doğrulama Sorunu

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
İyi akşamlar. Mi 8 cihaz kullanıyorum ve senkronizasyon açık. Lakin mi cloud da kişiler veya mesajlara tıkladığımda doğrulama istiyor ve 5 GB ın hepsi boş sanırım senkronize etmemiş. Doğrulama kodu gelmiyor telefona. Turkcell ile görüştüğümde herhangi bir kısıt olmadığını söyeldi.Normal Mi Account hesabında %100 güvenilir diyor onda doğrulama yapmıştım Mi 8 den önce. Başına gelen veya yardımcı olabilecek var mı ?

dragonite737

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Aynı problem bende de oldu.

E-posta üzerinden Mi clouda kayıt olup hesaba telefon numarası ekledim. Fark oluşturmuyor değil mi?

Oyla:

Doctore08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbo
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm ilk önce mi cloud telefon numarasını başka bir numara yazıyoruz bu ailenizden biri olabilir ona SMS geliyor sonra kendi cıhazınızla giriş yapın telefon numarasıdeğiştirin bu sefer SMS geliyor ayrıca mi SMS özelliğini acmayı unutmayın

Oyla:

reklam80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
mi5 plus
Konular
16
Ben yanlış anlayıp sim kartları değiştirmiştim ama telefondaki mi hesaptan başka numara ekleyerek hesap doğrulaması yaparak ve mi cloud ile mesaj ve çağrı geçmişini aktif ettim. Sonra eski numarama geri döndüm baya kolay oldu.Hesap doğrulama kısmında sms leri dikkatli kullanmak gerekir 5 sms hakkın var çünkü..

Oyla:
Üst Alt