Yardım Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık Sol Kulak Şarj Problemi

eFeX09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
7Plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ios13
Telefon Modeli
7plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba sevgili forum kullanıcıları;

Büyük bir hevesle aldığım cihazda şu an için sol kulaklığı kutuya koymaya rağmen hiçbir şekilde bir ışık alamıyorum.
Soket girişlerini bile temizledim acaba sorun bundan kaynaklı mı diye ama nafile.
Sağ kulaklığı sorunsuz bir şekilde şarj edip kullanabilirken sol kulaklıktan hiçbir şekilde ışık dahi gelmiyor ve şarj edemiyorum.

Çözümlerinize önerilerinize açığım kolaylıklar..

nileda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eda
Cihazım
Iphone 7
Konular
0
Merhaba,
Mi true wireless ebs basic kulaklık aldım bir aydır kullanıyorum. Bugün müzik dinlerken kapattım bir saat sonra tekrar müzik dinlemek için aldım. Sağ kulaklık şarj oluyor açılıyor ve bağlanıyor. Sol kulaklık hiç tepki vermiyor. Kutusuna koydum kırmızı ışığı yanmadı. Şarja taktım sadece sağ şarj oluyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

Oyla:

Yusufcnbulut

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Bulut
Cihazım
P smart 2019
Konular
0

Büyük bir hevesle aldığım cihazda şu an için sol kulaklığı kutuya koymaya rağmen hiçbir şekilde bir ışık alamıyorum.
Soket girişlerini bile temizledim acaba sorun bundan kaynaklı mı diye ama nafile.
Sağ kulaklığı sorunsuz bir şekilde şarj edip kullanabilirken sol kulaklıktan hiçbir şekilde ışık dahi gelmiyor ve şarj edemiyorum.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum problemin çözüldü mğ acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Siz çözebildiniz mi acaba?

Son düzenleme:
Oyla:

mone0124

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mone0124
Cihazım
Redmi7
Konular
1
Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabilen var mı arkadaşlar?

Oyla:
Üst Alt