güncelleme ile ilgili yapabileceğimiz bir şey yok. Server kayıt isterseniz yaparız.Note 13 Pro 5G(garnet) cihazım var çin cihazı.Yardımcı olabilirmisiniz fiyat nedir?(cihazda direnç yok ve üstünde fake rom var hyperos 1.0.4.0 android 14)
Onlarda sürüme göre twrp kuruluyordu. Çin romu kurup oradan twrp kurmayı deneyin. Forumda bakın sayfasına twrp ler varsa eğer.Mi 8 se cihazım var. Google pixel experience rom (android 13) vardı kendine ait Google un twrpsi vardı. Cihaz açılmadı eskiye dönük twrp ye kuramıyorum yazdırırken cmd ile hata alıyorum. Bootlader kilidi açık. Fastboot modunu görüyor. Her yolu denedim twrp kuramadım yardımcı olur musunuz.
Çin romunu mi flash ile fastbootta kuramıyorum. Buradaki rom ve farklı ama genel olarak bu hatayı alıyorum. Erase boot error....Onlarda sürüme göre twrp kuruluyordu. Çin romu kurup oradan twrp kurmayı deneyin. Forumda bakın sayfasına twrp ler varsa eğer.
hata bu ise kilit kapalıdır.Çin romunu mi flash ile fastbootta kuramıyorum. Buradaki rom ve farklı ama genel olarak bu hatayı alıyorum. Erase boot error....