Servis Hizmeti Xiaomi Mi Account Bypass Servisi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Atlantis16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi 9T
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

DESTEKLENEN MODELLER (QUALCOMM)

Mi S ( Gemini ) Mi 5s ( Capricorn ) Mi 5X ( Tiffany ) Mi 5s Plus ( natrium ) Mi 6 ( Sagit ) Mi 6X ( Wayne ) Mi 8 ( dipper ) Mi 8 Lite ( platina ) M 8 Pro ( equuleus M 8 SE ( Sirius ) Mi 9 Lite ( pyxis ) Mi 9 SE ( grus ) Mi CC9 ( pyxis ) Mi CC9 Meitu Edition ( vela ) Mi CC9e ( laurus ) Mi Max ( Hydrogen ) Mi Max 2 ( Oxygen ) Mi Max 3 ( Nitrogen ) Mi Mix ( Lithum ) Mi Mix 2 ( Chiron ) Mi Mix 2s ( Polaris ) Mi Mix 3 ( perseus ) Mi Mix 3 5G ( andromeda ) PocoPhone F1 ( beryllium ) Redmi 5 Plus ( virice ) Redmi 5A ( riva ) Redmi 6 Pro ( sakura ) Redmi 7A ( pine ) Redmi 8 ( olive ) Redmi 8 Dual ( olivewood) Redmi 8A ( olivelite) Redmi 8A Pro ( olivedual ) Redmi Go ( tiare ) Redmi Note 4 ( Nikel ) Redmi Note 4X ( Mido ) Redmi Note 5 (Vince) Redmi Note 5 Plus ( Vince ) Redmi Note 5 Pro ( Whyred ) Redmi Note 5A ( Ugg ) Redmi Note 6 Pro ( tulip ) Redmi Note 7 ( lavender ) Redmi Note 7 Pro ( violet ) Redmi Note 7S Redmi Note 8 ( ginkgo ) Redmi Note 8T ( willow ) Redmi Pro ( omega ) Redmi S2 ( ysl ) Redmi Y2 (ysl)

DESTEKLENEN MODELLER (MTK)
Note 8 Pro (Begonia)
Note 9 (Merlin)
Redmi 9 (Lancelot)

(Diğer modeller için sorunuz)

GEREKLİ BİLGİLER :

* Bootloader Kilidi açık / Kapalı
* Bootloader kilidi kapalı cihazların arka kapakları açılması gereklidir.
* Güncelleme alır
* Sıfırlama sonrası tekrar mi hesap ve şifre istemez..
* Herhangi bir VPN vb. arka plan uygulaması gerektirmez..

- Bu işlemler uzaktan bağlantı sistemiyle yapılabilmektedir. İşlemlerin hızlılığı ve hata ihtimallerinin en aza indirgenmesi adına donanımı yüksek bilgisayar tercih edilmelidir.. -

FİYAT BİLGİSİ :

Fiyat bilgisi için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

Not: Bu servisle işlem yapılan cihazlara ait her türlü vicdani, Dini ve Hukuki sorumluluk cihaz sahibine aittir. Şahsım ve Miuiturkiye Forumu sorumlu tutulamaz..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba miu güncellemesi aldı telefon yükledi miu account şifresi istedi kitlendi ikinci el olarak almıştım ne o kayıtlı numarayı biliyorum ne miu hesap noyu cihazım redmi 9 kurtarma şansımız var mı ve günahı ne olur

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba miu güncellemesi aldı telefon yükledi miu account şifresi istedi kitlendi ikinci el olarak almıştım ne o kayıtlı numarayı biliyorum ne miu hesap noyu cihazım redmi 9 kurtarma şansımız var mı ve günahı ne olur
Model nedir kilit açıkmı

emolowee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
3
Selamun aleyküm hocam özel mesaj atmaya çalıştım ama atamadım. Burdan yazıyorum. Bootloader kilidi açıktı benim gibi bir salak yanlışlıkla kapattı. Telefon açılıyor 1 sn soınra geri kapanıyor. Redmi note 10 pro telefon güncelleme yapınca böyle oldu. Akşam 9 dan beri internetten çözüm arıyorum denemediğim yol kalmadı. Ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Selamun aleyküm hocam özel mesaj atmaya çalıştım ama atamadım. Burdan yazıyorum. Bootloader kilidi açıktı benim gibi bir salak yanlışlıkla kapattı. Telefon açılıyor 1 sn soınra geri kapanıyor. Redmi note 10 pro telefon güncelleme yapınca böyle oldu. Akşam 9 dan beri internetten çözüm arıyorum denemediğim yol kalmadı. Ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Yetkili hesapla işlem yapılacak. Masraf var cihazınızda

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tekirdagli59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ss
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
0
merhaba kolay gelsin bende Mi 9T bir cihaz var. kilidi açık bir cihaz MiFlash uygulamasından güncelleme atarken güncelleme başarılı olmasına rağmen cihaz kendini başta başlatırken Mİ yazısında kaldı açılmıyor. Fastboot modunada alamıyorum tuşlara basıyorum kapanıp tekrar mi ekranına geliyor orada kalıyor. bu cihaz ile ilgili ne yapabiliriz.

heaton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
xiaomi x3 pro
Konular
0
ekran kilidi konusunda yardımcı olmanızı rica ederim. Özel mesajınızı bekliyorum.

Zerocool3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efekan
Cihazım
Mi11t
Konular
0
Merhaba telefonum main menüde kaldı uzaktan baglantı ile yapılıyormu fiyat yazarmısınz

Üst Alt