Bahsettiğiniz sorundan muzdaribim. MiFlash 64 bit ile de cannot receive hello packet hatası alıyorum ya da writefile position 0x00000000800000 hatası alıyorum. yardımcı olabilir misiniz lütfen.brick durumda derken siyah ekranda açılmıyor ve bilgisayara bağlayınca 9008 port mu veriyor?
özel mesaj ile bilgi verildi.redmi note 10s mi hesabı olan telefon almışız. satan söylemedi. içerisinde rom düzgün çalışıyordu. eve gelince güncelleme ve mi hesabına girerken ağ bağlantısını kontrol et yazıyordu. bende mi flashdan rom yükledim. şimdi kurulum aşamasını geçemiyorum. kilit açık bu arada
Tamiri mevcut ama arka kapak sökmeniz gerekebilir.merhaba, redmi 9a model telefon var boodloader kilitli, mi hesabı var mi hesabın açılış telefon numarası artık kullanılmadığı için şifre sıfırlayamıyorum telefona format attım mi hesabı şifresi istiyor yani kilitlendi bende pcden bypass edeyim derken sanırım yanlış işlem yaptım telefon kapandı açılmıyor hiç bir tuşa tepki vermiyor brick oldu yani hocam bunun bir çözümü varmı
ustam arka kapağı açıp EDL moda alıp pc üzerinden yeni ROM yüklenirse bu Mi hesabıda sıfırlanır mı yani sorun kalkar mı o durumda? veya boodloader kilitliyse, ve mi hesabını arkasını açmadan mi hesabını kaldırmak mümkünmü?Tamiri mevcut ama arka kapak sökmeniz gerekebilir.
Özel mesaj ile bilgi verildi.ustam arka kapağı açıp EDL moda alıp pc üzerinden yeni ROM yüklenirse bu Mi hesabıda sıfırlanır mı yani sorun kalkar mı o durumda? veya boodloader kilitliyse, ve mi hesabını arkasını açmadan mi hesabını kaldırmak mümkünmü?