EDL port için arka kapağını açabilirmisiniz?Merhabalar, Xiaomi mi 8 ilk sürüm model ürün var elimde, Çinden almıştım.Playstore vs yükleyemiyorum. Global rom yüklemek istiyorum. Kendim yapmak istedim fakat error verdi. Bootloader kilitli, mi hesabımla açmak istediğimde desteklemediğini yazdı. Ücreti ile yaptırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Özel mesaj ile bilgi veriyorumselamlar bir yakınımdan redmi not 8 aldım ancak mi hesabı bilgilerini unuttukları için bypass yöntemi ile açtırıp kullanmaya başladım fakat telefon güncelleme aldığında açılışta this device locked uyarısı veriyor ve o eski mi hesabını girmemi istiyor benim talebim bu cihazdan bu mi hesabını tamamen silip kendime yeni bir mi hesabı kurmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
inanın hiç bir fikrim yok. Cihazı yeni aldım 2.el olarak. Sürüm güncellemesi yapınca bu şekilde cihazı kitlediBootloader kilidi açıkmı?
Yeniden başlatın poco ekranında üstte kilit açık işareti varmı bakıninanın hiç bir fikrim yok. Cihazı yeni aldım 2.el olarak. Sürüm güncellemesi yapınca bu şekilde cihazı kitledi
Yeniden başlatın poco ekranında üstte kilit açık işareti varmı bakın