- Adım
- Deniz
- Cihazım
- Redmi 5
- Konular
- 21
ımei numaralarına aldıktan sonra kontrol etmek gerekiyor geçenlerde forumda gördüm başak telin imei lini atıp göndermişleraynı telden almayı bende düşünüyorum .
yok Türkiye garantiliaynı telden almayı bende düşünüyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ımei numaralarına aldıktan sonra kontrol etmek gerekiyor geçenlerde forumda gördüm başak telin imei lini atıp göndermişler
türkiye garantilide benim dediğimde .garantiden baktırmışlar .garanti görünüyor fakat tel başka görünüyormuşYok turk yok Türkiye garantili
Satıcı da hepsi burada ise alınır hocam.Hepsiburada dan daha once bu telefondan alan oldu mu yardımcı olurmusunuz. Güvenilir mi ?
bende öyle biliyorumda hocam .gerksiz bir paylaşım veya yinede dikkat etmek lazım gelir . o paylaşıma kadar hiç bir sorun yaşayan duymadım ki hepsi burdadan bende almayı düşünüyorumHepsiburada'da bu tarz şeyler olmaz hocam.Özellikle satıcısı kendiyse hiç olmaz.Rahat rahat alabilirsiniz.Şu ana kadar onlarca sipariş verdim, hiç sorun yaşamadım.Arızalı ürünlerim iade şartları kapsamında sorgusuz alındı.
Tüm mağazalar öyle zaten hocam,en beteri Trendyol bu diğer satıcı sorunları konusunda.Saçma sapan satıcılar dolu, aldığım ürün 2 ay boyunca tedarik ediliyor dendi sonra iptal edildi hemde 2 kere.Zaten çakma mal satan yerlerin hepsi Trendyol'da.Trendyol ekstra kupon vermese kimse yüzüne bakmaz.satıcı hepsiburada olunca sorun olmuyor ama ben tedarikçilerden 2 tane ekran koruyucu aldım 2 side defolu geldi hepsiburada ilgilenmedi bile kendi sattıklarının arkasında duruyorlar ama tedarikçilerle ilgili bir yaptırımları yok