Yardım Xiaomi Mi a2 Lite Açılmama Sorunu

alicanytkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
XiaomiMi a2 Lit
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global versiyon
Telefon Modeli
Xiaomi Mi a2 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi günler arkadaşlar

Dün gece telefonum birden dondu ve ekran öyle kaldı daha sonra güç tuşuna basılı tutup kapadım ama bir daha açılmadı telefon şarja takıyorum bildirim ışığı yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor. Telefonu bu zamana kadar hiç düşürmedim bir yere vurmadım su vs olmadı durduk yere neden olabilir böyle bir şey bir an önce çözmem lazım bu işi yazılımsal bir sorun mu acaba yoksa donanımsal mı? Birde telefonu Hepsiburada dan ithalatçı garantili aldım telpa garantisi var yaparlar mı telefonu?

alicanytkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
XiaomiMi a2 Lit
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar bilgisi olan yok mu acaba gerçekten çözülecek bir şey ise bir an önce çözmem lazım telefonsuz kaldım

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Belirttiğiniz problem hem yazılımsal hem donanımsal olabilir cihazı fastboot moduna alınıyor mu kontrol edip alınıyorsa bootloader kilidini açıp mi flash tool ile en güncel yazılımı yüklemeyi deneyebilirsiniz.Fakat bu tür konularda daha önce tecrübeniz yok ise garanti durumunu riske etmeden cihazınızı ilgili servise teslim etmeniz daha uygun olacaktır.

Oyla:

alicanytkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
XiaomiMi a2 Lit
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belirttiğiniz problem hem yazılımsal hem donanımsal olabilir cihazı fastboot moduna alınıyor mu kontrol edip alınıyorsa bootloader kilidini açıp mi flash tool ile en güncel yazılımı yüklemeyi deneyebilirsiniz.Fakat bu tür konularda daha önce tecrübeniz yok ise garanti durumunu riske etmeden cihazınızı ilgili servise teslim etmeniz daha uygun olacaktır.
denedim ve telefon hiç bir tepki vermiyor sadece şarja taktığım zaman bildirim ışığı yanıp sönüyor başka bir şey yok. Garanti kapsamına girer mi acaba bu durum.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Dediğiniz gibi düşme kırma ıslanma gibi bir durum yoksa mutlaka garanti kapsamında değerlendirilmesi gerekli.

Oyla:

ozangenc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozan
Cihazım
a2 lite
Konular
0
aynı sorun vardı.pil bitince kendi kapanmıştı.
pc ye taktılıyken
fastboot (ses kısma + power) yapmayı denerken telefon çalışmaya başladı.

Oyla:
Üst Alt