Soru Xİaomi Mi A2 Alınır Mı?

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Merhaba arkadaşlar. Malumunuz kara cuma vs derken takipte olduğum Xiaomi Mi A2 cihazı 1600 bandına düşmüş durumda. Cihazı inceledim fakat şarj sorunu benim kafamı kurcalıyor. Herkes şarj konusunda muzdarip. Samsung j7 Pro kullanıyorum 1 günü çok rahat çıkarıyor zorlarsam 2 gün gidiyor şarjı. 2 gününde değilim 1 gün şarjı gitsin bana yeter fakat beklerken bile şarj yediğini söylemiş çoğu arkadaş. Yakın zamanda güncelleme vs. gelip sorun düzeltildi mi? Yada kullanan arkadaşlar varsa sorun devam ediyor mu? Kamerası hoşuma gidiyor. Sizce almalı mıyım?

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
şarj konusunda ekran kullanımım şuanda 5 saat . 18 saat önce son tam sarj etmişim. tüm gün 4g açıktı dışardaydım wifi yoktu. mi bandden dolayı bluetooth acık 7/24. 1 saat fifa oynamışımdır yolda. o şekilde şuan yüzde 12. ben beğeniyorum aleti tavsiye ederim . parmak izi ile alakalı arkadaş bir şey yazmış. bende öyle bi sorun yok hocam tekte okuyor direk senin telefonda sorun olabilir ya da pie dan dolayı bug olabilir.

Oyla:

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
Hocam benim 1 günden fazlasını çıkarıyor ama ben 12 13 gibi uyanıyorum ertesi gün akşam üstü gibi şarj ediyorum ama bir gün işim oldu erken kalktım 7 lerde 4-5 saat elimden düşürmedim yarım günü zor çıkardı.
Ben çok kez denedim yüz tanıma buga giriyor parmak izini kullanırsam. Hatta home tuşunun orda parmak izi ile yüz tanima simgeleri bir birine giriyor sanki benimle açsın yarışı yapar gibi . Bide siz şarj aletini değiştirdiniz değil mi benim hızlı şarj ile 1.30 oluyor. Altında olanıda Hint birinde gördüm.
valla hocam dediğim gibi kullanımla alakalı.7 de kalkıp elinden düşürmüyorsan tabiki bu cihazın bataryası sana yetmez :D benim kullanımımla 1 bucuk gün gidiyor.cihazı almadan önce zaten bunu kafamda oluşturmuştum o yüzden sıkıntı olmadı benim için.ama parmak izi ile yüz tanıma ile alakalı yasadığın sıkıntı tuhafmıs.bide pie yüklemişsin daha ülkemize gelmeden,onla alakalı sıkıntı olmuş da olabilir.fabrika ayarlarına dönmeyi deniyebilirsin yine olmazsa servise yollarsın.ama yasadığın sıkıntı üzücüymüş inş düzelir :( şarj aletim de kutudan cıkan sarj aleti.1 bucuk saatte doluyor neredeyse.3 5 dakika değişebilir. cihaz quick charge destekliyor.yine de bu süre bana uzun geliyor dersen internetten quick charge destekli bi sarj aleti alarak bu süreyi daha da kısaltabilirsin :)

Oyla:

oczipka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
yok
Konular
4
valla hocam dediğim gibi kullanımla alakalı.7 de kalkıp elinden düşürmüyorsan tabiki bu cihazın bataryası sana yetmez :D benim kullanımımla 1 bucuk gün gidiyor.cihazı almadan önce zaten bunu kafamda oluşturmuştum o yüzden sıkıntı olmadı benim için.ama parmak izi ile yüz tanıma ile alakalı yasadığın sıkıntı tuhafmıs.bide pie yüklemişsin daha ülkemize gelmeden,onla alakalı sıkıntı olmuş da olabilir.fabrika ayarlarına dönmeyi deniyebilirsin yine olmazsa servise yollarsın.ama yasadığın sıkıntı üzücüymüş inş düzelir :( şarj aletim de kutudan cıkan sarj aleti.1 bucuk saatte doluyor neredeyse.3 5 dakika değişebilir. cihaz quick charge destekliyor.yine de bu süre bana uzun geliyor dersen internetten quick charge destekli bi sarj aleti alarak bu süreyi daha da kısaltabilirsin :)

Hocam temiz kurulum sonrası pie yükledim bazı buglar var. Kutudan çıkan şarj aleti ile nasıl 1.30 saat dolum yapıyorsunuz emin misiniz dünya kadar test videosu izledim kutudan çıkanla 1.50 nin altında dolum olacağını sanmıyorum. Çünkü hızlı şarj destekli değil(3.0) ben harici satın alım yaptım onunla anca o sürede yapıyorum. %1 den %100 hiç ellemeden süre tutarak mı yaptınız testi?

Oyla:

sbulut

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Mi A2
Konular
1
Ben de fazla olmadı Mi a2 4/64 telefonumu alalı. Ama söylenildiği gibi 1 günü hiçbir şekilde çıkartmıyor. He tamam durduk yerde şarj gitmiyor ama sosyal medya, internet vs mobil veriden girdiğim halde yarım gün anca gidiyor yoğun kullanımda.

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Ben de fazla olmadı Mi a2 4/64 telefonumu alalı. Ama söylenildiği gibi 1 günü hiçbir şekilde çıkartmıyor. He tamam durduk yerde şarj gitmiyor ama sosyal medya, internet vs mobil veriden girdiğim halde yarım gün anca gidiyor yoğun kullanımda.

mobil veri tüm cihazlarda fazla şarj tüketir ha yeni model cihazlarda güç tasarrufu var ama tüm cihazlarda mobilveri wifiye göre çok yer bende samsung note 2 vardı günlük 2 saat sosyal medya kullanımında 3 4 gün gidiyordu ilk zamanlar hiç kullanmassan 1 hafta giderdi yenıler daha çok gitmesi gerek ama malesef gitmiyor

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
telefonlar yeni ama pilleri eski cihazlarin verdigi verimi vermiyor. bu telefona en az 3500 lük pil koymalari lazimdi ama o zaman diger yüksek kapasiteli pile sahip olan cihazları nasıl satacaklar ? birinde pil iyi islemci kamera düşük bunda kamera islemci iyi fakat pil düşük. hep böyle olacak satış stratejisi. aslında 3000 mah lik pilde yeter ama günümüzde herkes gözünü ekrandan kaldırmadıgi icin yetmiyor haliyle. telefonda hiç oyun oynamam müzik dinlemem bu yüzden a2 aldım kamera ve islemcisinin daha iyi olduğunu düşünerek. aslında kendi adıma risk aldım çünkü xiaomi yi sıkı bir teknoloji okuru olarak takip ediyordum ama almaya cesaret edemiyordum. mi 5s ve mi6 yu uzaktan takip ettim hatta geçen sene almayı düşündüm ama almadım. bu sefer şans vererek a2 yi aldım. saf android olduğunu biliyordum ama içinin bu kadar bos olduğunu bilsem alirmiydim bilmiyorum. telefon incelemeri tamamen janjanli sözlerden oluşuyor hic izlememek lazim gercek kullanıcıları dinlemek her zaman daha iyidir.

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
telefonlar yeni ama pilleri eski cihazlarin verdigi verimi vermiyor. bu telefona en az 3500 lük pil koymalari lazimdi ama o zaman diger yüksek kapasiteli pile sahip olan cihazları nasıl satacaklar ? birinde pil iyi islemci kamera düşük bunda kamera islemci iyi fakat pil düşük. hep böyle olacak satış stratejisi. aslında 3000 mah lik pilde yeter ama günümüzde herkes gözünü ekrandan kaldırmadıgi icin yetmiyor haliyle. telefonda hiç oyun oynamam müzik dinlemem bu yüzden a2 aldım kamera ve islemcisinin daha iyi olduğunu düşünerek. aslında kendi adıma risk aldım çünkü xiaomi yi sıkı bir teknoloji okuru olarak takip ediyordum ama almaya cesaret edemiyordum. mi 5s ve mi6 yu uzaktan takip ettim hatta geçen sene almayı düşündüm ama almadım. bu sefer şans vererek a2 yi aldım. saf android olduğunu biliyordum ama içinin bu kadar bos olduğunu bilsem alirmiydim bilmiyorum. telefon incelemeri tamamen janjanli sözlerden oluşuyor hic izlememek lazim gercek kullanıcıları dinlemek her zaman daha iyidir.
amaç o zaten biyerden ekliyolar biyerde kısıyolar satmak için xiomide en sevdim cihaz explorer edition oda trde yok tüm özelliklerin olduğu bi telefon var aslında ama başka marka ses batarya kamera hafıza vsvs eksiksiz olan bi telefon var ama 8bin filan :)

Oyla:
Üst Alt