Haber Xiaomi Mi A2 28 Mart Güncellemesi

irish

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orkun
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
0
Ttlga gardaş.. telefonu ilk aldigimdan beiridir yaşamadığım sorunu 2 aydır yaşıyorum.. sıkıntıyı düzeltememisler.. yaptığım tüm güncellemelere rağmen dalagalanma full devam.. hem de telefonu formatlamama rağmen..

C.A.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
C.A.
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
9
Ana ekranda uzun dokunduğunuz da simge ayarlarını değiştirme seçeneği gelmiş a2 lite da yok bu özellik a2 lerde var şuan güzel olmuş ben begendim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190330-115118.png
    Screenshot_20190330-115118.png
    90,3 KB · Görüntüleme: 34

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
Ana ekranda uzun dokunduğunuz da simge ayarlarını değiştirme seçeneği gelmiş a2 lite da yok bu özellik a2 lerde var şuan güzel olmuş ben begendim
bu daha önce de vardı dostum ben telefonu ilk aldığımda fark etmiştim,sen yeni keşfetmişsin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ttlga gardaş.. telefonu ilk aldigimdan beiridir yaşamadığım sorunu 2 aydır yaşıyorum.. sıkıntıyı düzeltememisler.. yaptığım tüm güncellemelere rağmen dalagalanma full devam.. hem de telefonu formatlamama rağmen..
valla dostum dediğim gibi bende de şubat güncellemesinde vardı, martı yapınca geçti. bi garantiye falan gönder derim :(

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Bu daha öncede vardı dikkat etmemişsin ben güncelleme yapmadım android 8 de bile vardı diye hatırlıyorum

Ekli dosyalar

• 20190330-134423.jpg
    20190330-134423.jpg
    407,6 KB · Görüntüleme: 30

yusuf6807

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi a2
Konular
4
Beyler parmak izi sorunu düzeldimi işlemcileri tam yükte çalıştırıp şarjı çok yiyordu varmı bu konuda bilgi sahibi

fati61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
mi A2
Konular
0
Arkadaşlar ekran ışığı kısıldımı bana mı öyle geliyor.. bide parmak izi yavaşladı iyi algılamıyor gibi geliyor bana..

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
Beyler parmak izi sorunu düzeldimi işlemcileri tam yükte çalıştırıp şarjı çok yiyordu varmı bu konuda bilgi sahibi
her güncellemeden sonra bana da oyle geliyor ama aynı gibi alışıyorum sonra :D

eko_cu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi A2 6 gb
Konular
2
Şu yavaş video cekimini izleme de yaşanan sıkıntılar hala devam ediyor. Bunun farkinda mi değiller anlamadım

C.A.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
C.A.
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
9
Guncellemeden sonra çağrı aktifken yani görüşme esnasinda kulağa yaklastirdiginda veya uzaklaştırdığinda ekran açılıp kapanmiyor iş arkadaşımda a2 lite var onda da aynı sorun var bendeki a2 de de öyle ekran yakınlık sensörü çalışmıyor gibi geldi bana daha önce bu sorun yoktu başka yaşayan var mi

Üst Alt