- Adım
- Ekrem
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 11
Bir tık hızlı sayılır.Parmak izi okuyucu 8.1 e göre hızlımı acaba
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir tık hızlı sayılır.Parmak izi okuyucu 8.1 e göre hızlımı acaba
xiaomi mi a1 icin miui guncelllenmesini isterim ama anlamiyorumNeyi atayım?
Asaf hocam çözümü bulmuş deneyin isterseniz.Format atmadan cozum olursa iyi olur. Yoksa birde sifirdan kur uygulamalari indir falan filan onlar can sıkıcı bir durum. Eğer cozum bulursan forumda paylas
APK mirror danLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son sürüm APK indirdim telefonu yeniden başlattım sorun halloldu sonra adımları baştan uyguladım sim kartı çıkarıp ve mutlu son şuan iniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu system ui den açabiliyorduk zaten
İyi akşamlar bu kodu bir denermisiniz *#*#86583#*#*Volte'yi küçük bir pack'le hallederler ileride. Kamera konusuna gelince şimdi yapmadıysa Xiaomi ilerde yapması çok zor. Dediğin gibi Allahtan GCam var
Muiu güncellemesi değil android sürümü 9 a yükseldi.Beklerseniz herkese gelecek en fazla iki hafta içinde.Biz sabırsızlar beklemeden alternatif yollarla indirdik.Zaten konuyu anlatan arkadaş nasıl yapıldığını anlattı.Oraya bakarak yapabilirsiniz isterseniz.xiaomi mi a1 icin miui guncelllenmesini isterim ama anlamiyorum
Asaf sen vpnlemi android 9a yukseltiyorsun yoksa guncelleme herkese gelmismiAsaf hocam çözümü bulmuş deneyin isterseniz.
Smart lock yüz tanıma düzgün çalışmıyor.Arka arkaya deneme amaçlı ekranı açıp kapayınca artık yüz tanıma fonksiyonu devreye bile girmedi ve isyan edercesine bildirim gönderdi yeter abi üzerinde olduğunu algılayayım açarım kilidi yüzünü gösterip durma açmıcam...En sevdiğim özellik gitmiş; Bildirimler için parmak izini hızlıca kaydırma.
Bir de şu var ekran kilidi pinini girmeden ekranı kapat aç yaptığımda smart lock kullanılmıyor yani yüz tanıma ile ekranı sadece ilk seferde açabiliyoruz. İkinci defa deneme şansımız olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun dışında bir türlü kaldıramadığım şu dosyalar uygulaması da kalkmış buna çok sevindim
Ek olarak çok sık deneme yapınca belli bir süre askıya alıyor sanırım.Smart lock yüz tanıma düzgün çalışmıyor.Arka arkaya deneme amaçlı ekranı açıp kapayınca artık yüz tanıma fonksiyonu devreye bile girmedi ve isyan edercesine bildirim gönderdi yeter abi üzerinde olduğunu algılayayım açarım kilidi yüzünü gösterip durma açmıcam...