Anladım alamıcaz o zaman. Nasip değilmiş
D desteklazım Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Tuncay Cihazım Xiomi Yaş 30 Konum Ankara Katılım 21 Mart 2018 Konular 2 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Anladım alamıcaz o zaman. Nasip değilmiş
MYX Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Tolga Cihazım Xiaomi Mi 6 Konum İstanbul Katılım 3 Mart 2018 Konular 14 Mesajlar 84 Tepkime puanı 13 Puanları 8 21 Mart 2018 #12 desteklazım' Alıntı: Anladım alamıcaz o zaman. Nasip değilmiş Genişletmek için tıkla ... bende sizin gibi internet alisverislerine pek güvenmiyorum bir kaç gittigidiyorda olay yaşamıştım
desteklazım' Alıntı: Anladım alamıcaz o zaman. Nasip değilmiş Genişletmek için tıkla ... bende sizin gibi internet alisverislerine pek güvenmiyorum bir kaç gittigidiyorda olay yaşamıştım
serkaneker Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Serkan Cihazım Xiaomi Mi A1 Yaş 41 Konum Adana Katılım 21 Mart 2018 Konular 2 Mesajlar 46 Tepkime puanı 23 Puanları 8 21 Mart 2018 #13 MYX' Alıntı: bende sizin gibi internet alisverislerine pek güvenmiyorum bir kaç gittigidiyorda olay yaşamıştım Genişletmek için tıkla ... Kredi kartı ile ödemek kapıda ödemeden daha güvenli. Alışverişte sıkıntı yaşarsan bankaya itiraz edebiliyorsunuz.
MYX' Alıntı: bende sizin gibi internet alisverislerine pek güvenmiyorum bir kaç gittigidiyorda olay yaşamıştım Genişletmek için tıkla ... Kredi kartı ile ödemek kapıda ödemeden daha güvenli. Alışverişte sıkıntı yaşarsan bankaya itiraz edebiliyorsunuz.
MYX Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Tolga Cihazım Xiaomi Mi 6 Konum İstanbul Katılım 3 Mart 2018 Konular 14 Mesajlar 84 Tepkime puanı 13 Puanları 8 21 Mart 2018 #14 Daha önce gittigidiyorda alışveriş yapmıştık geçen gün 600 TL çektiler karttan sonra iade ettiler anlamadik .
Daha önce gittigidiyorda alışveriş yapmıştık geçen gün 600 TL çektiler karttan sonra iade ettiler anlamadik .