Çözüldü Xiaomi Mi 9T için beklenen gün geldi (Android 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VoodooWD

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
5
Redmi K20 veya ülkemizdeki adıyla T kullanıcıları için müjdeli haber nihayet geldi. Piyasadaki güncel akıllı telefonlar ile benzer şekilde Xiaomi Mi 9T ve Mi 9T Pro için 10 güncellemesi uzun süredir bekleniyordu.

Kaynak:

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Redmi K20 veya ülkemizdeki adıyla T kullanıcıları için müjdeli haber nihayet geldi. Piyasadaki güncel akıllı telefonlar ile benzer şekilde Xiaomi Mi 9T ve Mi 9T Pro için 10 güncellemesi uzun süredir bekleniyordu.

Kaynak:
Hocam Beklenilecek birşey değil eu rom android 10 kullanıyorum bir fark yok gelen bir özellik var mı derseniz gözle görülür bunu nasıl yapmışlar şarj daha iyi demek çok çok yanlış android 10 vermeden pil sorunlarını çözsünler bence.

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
11
Sonunda be reis isallah suhanki olan 2 ufak tefek problemleride duzeltirler ve ulta guc tasarruf modu da gelmis olur isallah

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

Kaynak:
Çin sürümü paylaşmışlar bu sürüm çoktan çıkmıştı. indirip denemek isteyenler için

Türkçe custom rom Android 10 için , Rom - [Android Q] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v9.12.19 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt