Sohbet Xiaomi mi 9 vs Xiaomi mi 9t Pro

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
1. Olarak işlemcileri aynı doğru fakat kamerayı iyi araştırırsanız sensörlerinin farklı olduğunı görürsünüz :)
2. Olarak ise 700 mah çok bir şey fark ettirmez yok 10 saat ekran süresi yok bilmem ne 3300 mah 5 saat verecek 4000 mah 10 saat? 700 mah 5 saat fark mı atıyor sanıyorsunuz :) ayrıca ben de 9-10 saat alabiliyorum. Oynadığınız oyun clas royale yani. Pubg mobile legends vs. Cpu ve gpu zorlayan oyunları en yüksekte oynadığınızda ise 10 saat alamazsınız. Telefonu nasıl kullandığınıza bağlıdır bu. 700 mah işte böyle ekran süresi şöyle ekran süresi yok öyle bir şey adam 10 saat ekran süresi atmış full youtube? Ben ne yapayım böyle ekran süresini :)

ikiside Sony IMX586 sensör kullanıyor. sizin iyi araştırmanızı öneririm.
Ben size 700mah 5 saat fark atıyor demedim. ama siz 5 saat alıyorsanız aynı kullanımda bu telefon 7saat civarı süre verir. Arada azımsanacak bir süre yok.

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
ikiside Sony IMX586 sensör kullanıyor. sizin iyi araştırmanızı öneririm.
Ben size 700mah 5 saat fark atıyor demedim. ama siz 5 saat alıyorsanız aynı kullanımda bu telefon 7saat civarı süre verir. Arada azımsanacak bir süre yok.
Pekâlâ

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-09-17-12-37-49-463_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-09-17-12-37-49-463_com.android.chrome.jpg
    377,5 KB · Görüntüleme: 62

SOYSAL06

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SOYSAL06
Cihazım
mi 9t
Konular
0
Mi 9T kullanıyorum. kasada soyulma yapacak birdetay yok. Tabi ki de kılıfıyla kullanmak şartıyla. Ana kamera karşınad güneş ışığı alınca karanlıkta çekim yapmış gibi foto çekiyor. Bu konuda çok üzüldüm. Hayal kırıklığı malesef. Bütün modlarda denedim. Prof modda bile ayarlar yaptım ama sonuç aynı. Mi 9T için yayınlanan MIUI V10.3.11.0.PFJ... Kararlı 2,1G güncellemesi yüklenmiyor. TWRP ekranına yönlendiriyor Oysa ki bu ekrana yönlendirmeden direk açılış yapmalı. Bilemediğim bir aksaklık var. Ön kamera geniş açısı yetersiz. Selfide yeterince geniş alanı kapsayamıyor. 48 mP kamerası da fazla detaylı foto çekemiyor. Samsung un herhangi bir S serisi bu telefondan daha başarılı.Hoparlör sesi yeterli. Ekran dokunma hassasiyeti güzel. Oyun kasması olmuyor. Fortnite oyununun her telefona yükleyip oynayamıyorsunuz. Ama bu telefonda harika bir şekilde çalışıyor. Samsung aksesuarlarıyla uyumu harika. Gear saat modellerini samsung telefonla kullanır gibi kullanabilirsiniz. Gear buds ve diğer bluetooh kulaklıkları da aynı şekilde verimli kullanabilirziniz.

Mi 9T

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Mi 9 kullanıyorum soruları ona göre cevaplayacağım
1)Mayıs ayından beri kullanıyorum boya atma sorunu yaşamadım(mavi renk)
2)Panel farkını araştırmadım dediğim gibi mayıstan beridir sorunsuz kullanıyorum ghost screen gibi bir duru söz konusu değil.
3)Kronik arıza sayılmaz ama bataryaları düşük işlemcisi güçlü olunca (4000 mah da yeterli değil)oyun oynarsanız günü çıkarmaz.(5 saat ekran süresi alıyorum 2.5 saat mobile legends full yüksek ayar aktif olarak sosyal medyayla)
4)Bilgim yok.
5)İyi değil sadece ikisi farklı kullanım amacıyla karşımıza çıkıyor. Mi 9'un kamerası daha iyi mi9t nin ise full ekran olması.Biraz forumda gezerseniz mi9t ile ilgil hep bir problemler mevcut. Baya bi sıkıntılı geldi bana twrp uyuşmazlığı vs. vs. Mi 9 kullanıyorsun ondan savunuyorsun diyecek olursan mi 9t pro ile takas edecektim vazgeçtim. Mi 9t de bir de yakınlı sensörü falan yok, otomatik parlaklık falan ne kadar çalışabilir(?) cepte ekran açılınca kendi kendine işlem yapması gibi şeyleri de duyunca vazgeçtim. Kamera üstten çıksa ne ortada ufak olsa ne. 700 mah batarya fazlalığı ne sunabilir sana? Tek iyi yanı 3.5 mm kulaklık çıkışı olmasıdır bence.
Mi 9T pro daha iyi bir cihaz. Sabaha kadar da soyle boyle yazsan fark etmiyor.

9T Pro > mi 9

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Mi 9T pro daha iyi bir cihaz. Sabaha kadar da soyle boyle yazsan fark etmiyor.

9T Pro > mi 9

Peki ön kamera kızak sistemi için düşünceniz nedir? Çabuk bozulma ihtimali yüksek gibi bir hissiyatı var.

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
Mi9 T Pro daha iyi cihaz.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Arkadaşlar karşılaştırmaları epey vs 'den yaparsanız yanılırsınız. Gsmarena ve kimovil daha güvenilir bilgiler içeriyor ama her zaman doğru değil yine de. Kendi sitesinde yazıyorsa onlar tam doğrudur.
9t pro da kamera sony. Yakınlık sensoru var

Gökbörüü

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğrul
Cihazım
Z3
Konular
1
10 saat alan arkadaşlar nasıl alıyor anlamıyorum hayır bende mi çok uygulama var, 7 saat aldım max 9tproda

Üst Alt